Below Deck Mediterranean - Säsong 1

Jag började se denna serien för att jag är lite nyfiken på hur livet på en yacht kan se ut. Framför allt efter att min syster åkte ner och arbetade på båt i sommaras, nu jobbade hon inte på en chaterbåt och när man såg vilka gäster som dom hade kändes det nog som att det var lika bra…

I den här säsongen får vi följa en båt och dess bemanning under en chater säsong i Grekland, med allt drama som kan uppstå mellan personalen och de olika hierarkierna. Min tolkning är dock att vissa faktiskt troligtvis hade fått sparken typ direkt om det inte hade varit ett tv-team där som ville ha drama.

Daniel som inte följde några regler, jag som jobbat inom service i många år kunde absolut förstå hans mening när det kommer till visa bitar men han gick också över gränsen och med tanke på hierarkin på båten var det inte hans roll att ta. Framför allt inte när det går ut över hans kollegor som får jobba extra mycket för att han inte gjorde det han skulle.

Sen har vi Jen som arbetat på båtar i 7 år och säger själv att hon är den bästa deckhand som finns men kan inte göra riktiga knopar. Som en person som är uppvuxen med båtar så vet jag att det finns ett rätt och ett fel sätt att göra det och det finns anledningar till varför alla ska göra på samma sätt. Till exempel måste alla kunna lossa knopen snabbt och veta hur det ska göras. Så den tjejen var tyvärr lite för kaxig för sitt eget bästa, för i min värld så är knopar en självklarhet att kunna om man jobbar på deck hur junior man än är. Efter 7 år på båt borde man kunna göra var ända än korrekt.

Nu ska det bli spännande och se vilka som kommer tillbaka i säsong 2 på båten…

#belowdeck #BelowDeckMediterranean #reality #realitytv #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 0 visningar

Gillar