Bachelorette Australia - Säsong 6

Självklart har jag sett senaste säsongen av Bachelorette Australia, jag kände att jag behövde en positiv ”bachelor” upplevelse efter fiaskot som var svenska bachelorette.

Australien som jag tycker brukar ha de bästa säsongerna levererar även här något som jag verkligen tyckte var bra, Ellie som tidigare var med i Matts Bachelor säsong blev Bachelorette i den här säsongen tillsammans med sin storasyster Becky. Det är två väldigt charmiga och jordnära kvinnor som var väldigt roligt att följa.

Det var också väldigt bra killar som var med, ibland kan man tycka att det är lite för mycket drama bland deltagarna men den här gången var det inte så mycket drama och det är det jag gillar med Australien. Så istället får man tid till att följa deltagarna lära känna dom och se vilka man faktiskt tror skulle passa bra. När det kommer till Ellie var jag ganska säker på att Fraser skulle vinna väldigt tidigt, dock var jag väldigt förtjust i vetenskapsmannen, han verkade så himla snäll.

Becky tyckte jag var svårare och hennes killar var jag faktiskt inte lika förtjust i, hennes förhållande med Pete hade tagit slut redan innan säsongen visades vilket var tråkigt men jag var inte så förvånad. Tror att det faktiskt hade kunnat fungera mer med Aiden även om han var yngre för att han hade utmanat henne mer…. Men nu är hon tillsammans med en annan som hon väntar barn med så det har ju gått bra för henne ändå…

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 0 visningar

Gillar