Bachelor Sverige – Säsong 6

Det är ju faktiskt lite konstigt hur man som tv tittare kan ha så mycket åsikter om vad som händer i Bachelor. Men jag är absolut inte ett undantag från det dock hade jag en tes om vad som skulle hända beroende på vem som fick den sista rosen och dessa teser stämmer bra. Nu vet jag dock inte vad som skulle hända om dom hade valt annorlunda.

När det kom till Sebastian och Ida så trodde jag att dom fortfarande skulle vara tillsammans efter sista rosen. Hon var i min värld det långsiktiga valet som skulle hålla länge. För visst hade han kemi med många men det behövs mer… Så enligt mina tv tittar åsikter gjorde han helt rätt val. (även om jag verkligen gillade Armina och trodde att det skulle kunna fungera bra där också)

När det kommer till Simon så var jag ganska tidigt säker på att det skulle bli Elvira, men det trodde jag på i max 3 veckor. Varför kan jag inte helt säga, men åldersskillnaden var ganska stor och framför allt i åren mellan 23 och 29. Jag tror också att man kan vara för lika i ett förhållande och det kan vara kul ett tag, men jag tror att man för en långsiktighet kanske ska hitta någon som kompletterar och utmanar än. Här trodde jag nog mest på Nora och Rebecka. Men jag började ändå mer och mer luta mot Matilda mot slutet det tog ju väldigt lång tid innan dom fick en dejt och när dom väl fick det så började jag snabbt ändra mig. Så jag tror att det hade kunnat fungera bättre med henne…

Men som jag sa det är väldigt lätt att ha extremt mycket åsikter om personer som man inte känner och aldrig har träffat och tv klipper ju för att dom vill att man ska tycka och känna vissa saker. Så nu ser jag fram emot att börja följa Bachelorette.

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 0 visningar

Gillar