Avsnittssammanfattning vecka 46 del 3

Som jag sagt tidigare så är mitt mål denna veckan att hålla huvudet över vattnet och inte halka efter för mycket i alla serier och helt ärligt så går det men det är också precis. Jag har How to get away with murder och Grey's Anatomy kvar som jag får se på fredag, för hinner inte idag.

Dr Charles är helt klart min favorit i Chicago MED och i detta avsnittet visade han varför. Det var också fruktansvärt roligt när han övertygade Dr Troy om sin teori om att lura hjärnan. Will och Natalie irriterade mig i detta avsnittet framför allt med tanke på att båda hade rätt och jag bara önskar att Will berättar sanningen. Dock undrar jag vad det är för fel på FBI förstår dom inte att han som läkare måste varna sin patient om han hittar något fel framför allt på hjärtat. Förstår faktiskt inte vad det är dom hakar upp sig på…

Man märker att Chicago Fire har hållit på i några år nu. Man vet vad man får, blir väldigt sällan överraskad, åt varken det positiva eller negativa hållet. Den levererar alltid, utan att ta för mycket plats i hjärnan. Vilket kan låta tråkigt, men jag tycker faktiskt att det är ganska skönt. Dock kan jag några timmar efter att jag sett avsnitten ha svårt att berätta vad jag sett och det är ofta en serie som jag har lite svårt att skriva om. Dock slutade avsnittet ganska spännande när Casey och jornalisten var ute och försökte får fram info om företaget som tillverkar husvagnar och uppenbarligen var dom förföljda.

Detta var för mig ett gaska känslofyllt avsnitt Chicago PD. Jag tyckte så synd om Kevin som verkligen hamnade bi en jobbig situation med tjejen som han gillar som sen visade sig vara inblandad i ett mord och men inte gjort något och ändå hamnar hon i fängelse för något som hon gjorde för 10 årsedan och har vigt sitt liv att hjälpa unga som hamnat i gängen. Nej det kändes i hjärtat när man såg det.

Just nu tycker jag att det är svårt att avgöra vilka som kan tänka klart i Riverdale. Just nu känns också hela spelet lite väl överdrivet när fängelsedirektören tog självmord efter att han spelade. Jag tror att Jughead fortfarande har kontroll men det är nog en tidsfråga innan han förlorar den. Sen har vi Archie som rymt från fängelset, allt känns just nu överlag väldigt rörigt. Men samtidigt är det väldigt spännande och man vill verkligen veta vad som ska hända.

Detta var nog säsongens hittills sämsta avsnitt av Dynsaty! Ja tycker att hela Fallons drömvärld var lite väl överdriven och ganska jobbig att se på. Jag blev dessutom ganska trött på allt familjedrama. Blev svin irriterad när Fallon valde bort Liam även om jag faktiskt väntade mig det. Det som jag dock tyckte var intressant var att Alexis hittade Claudias lilla bebis utanför dörren, tror att det kan bli en intressant story där.

#chicagopd #chicagomed #chicagofire #onechicago #riverdale #dynasty #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer