Avsnittssammanfattning Vecka 4

För första gången på snart 1 år får jag ihop en avsnittssammanfattning på mer än en del på en vecka! Veckans höjdpunkt är nog att Snowpiercer är tillbaka eftersom jag verkligen gillade den första säsongen. Men även charm har nu kommit tillbaka så det känns som att The CW börjar köra på med sina serier nu.

Så är Charmed tillbaka och även här känns det som dom försöker knyta ihop storyn från förra säsongen och det tog mig lite tid att komma in i avsnittet och komma ihåg vad som hänt tidigare. Dock kändes det som att dom lyckades börja runda av vissa saker som Julians moster som har ljugit för honom. Det var inte min favorit story även om säsong 2 var mycket bättre än säsong 1 i mina ögon, så tycker jag att det börjar bli jobbigt när dom är så jagade som dom är just nu.

Jag är så glad över att Snowpiercer är tillbaka och framför allt med tanke på hur säsong 1 slutade. Så intressant att träffa karaktärerna i det andra tåget och att Melanie fick täffa sin dotter även om hon var väldigt arg på sin mamma. Det ska bli spännande att vem som kommer vinna maktkampen om tåget och jag ser så mycket fram emot hur det ska gå till… Framför allt nu när tågen inte går att koppla isär.

Denna vecka kom ännu ett specialavsnitt av Euphoria och denna gång med Jules i fokus. Detta avsnitt tycker jag var mycket bättre än det förra där Rue satt och pratade med sin sponsor. Det tror jag är för att även om Jules har haft en stor roll i serien så har man ändå inte riktigt fått lära känna henne och förstå hur hon fungerar, vilket jag verkligen uppskattade. Sen kanske jag tycker att det blir lite väl långt för min smak även om jag verkligen uppskattade det.

The Baker and the Beauty - Säsong 1 – Avsnitt 7 & 8

Jag gillar inte när Daniel och Noa inte är tillsammans! Dock älskade jag hur Noa själv lyckades rädda sitt företag från att hennes pappa försökte ta över, eller hon fick ju kanske lite hjälp av sin extrapappa. Lewis tvingades också berätta att han var sjuk, eller ja han svimmade och hamnade på sjukhus, men att se Noa ta hand om honom var fint. Jag älskade också hur hon hjälpte Natalie att fixa hennes fest och allt runt om kring. Ja det enda jobbiga är ju att hon och Daniel inte är på topp. Sen har vi Vanessa som jag tyckte var jättejobbig i början, men hon har verkligen hittat sin plats i serien och se hur hon och Matheo hittar varandra mer och mer älskar jag. Dom två är så där lagom galna att dom passar varandra perfekt!

Riverdale börjar att ge lite fler svar. Så som att Betty och Jughead listade ute att deras bror inte bara är en FBI agent. Men jag måste dock säga att jag kommer vara besviken om hans story redan är över. Jag hade ändå velat veta mer och det känns ju som att han inte är skyldig till allt som dom beskyllde honom för och jag tror nog ändå på honom, för han hade inte några problem med att erkänna att han är en seriemördare. Sen har vi Veronica och Archie som jag inte är helt förtjust i just nu, jag förstår inte varför hon ska tvinga honom att låtsas, samtidigt som jag inte orkar med massa extra drama heller. Men hoppas att hela high school grejen är över snart…

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer