Avsnittssammanfattning serier vecka 32 & 33

Jag har inte riktigt kommit in i rutinerna med arbete och vovve än så bloggen har fått bli lidande även om jag egentligen har sett en del saker så har jag missat att blogga och skriva ner det. Det går ju inte att komma ifrån att det tar lite tid att skapa ett blogg inlägg, framför allt som grunden till ett blogginlägg är att se 5x42 min avsnitt för att sedan skriva om det. Men jag hoppas på att snart komma igång och få bättre rutiner i vardagen. Men fram till dess blir det lite sporadiskt här inne.

Så kul att Stargirl är tillbaka även om den startade lite löjligare än vad jag kom ihåg den med att den var. Som att Courtney inte kan tänka sig att släppa sin Star Girl roll för ens några timmar trotts att det inte är mycket att göra för dom. Framför allt när man inser att det kommer att ske saker snart och hon inte ens klarar av skolan längre. Men det var första avsnittet så jag hoppas att det blir bättre framöver.

När det kommer till Roswell New Mexico så har jag inte mycket att klaga på det är verkligen veckans höjdpunkt. Dock börjar jag ana att det är något med Liz nya pojkvän, han känns för bra för att vara san! Sen har vi hela grejen med att det verkar som att det var Kyle som dog och jag hoppas verkligen att dom lyckas rädda honom för han har verkligen vuxit som karaktär plus att han och Michael är så roliga tillsammans.

Jag har alltid gillat de första säsongerna av DC Comics serierna men tyvärrr så är jag inte superimponerad av Superman & Louis. Den är inte dålig men jag har inte riktigt hittat något dom verkligen fångar mig heller helt. Tvillingarna har helt ok storys men där är det nog Johnathan som är intressantast och hans sätt att samarbeta med John Henry. Men jag har inte riktigt fastnat för något mer…

Att jag inte har några förväntningar på Riverdale längre är knappats en hemlighet, men jag blev väldigt överraskad över det här avsnittet. Det var väldigt kul att lära känna Hiram mer och veta varför han är som han är. Att Hiram älskar sin familj har man vetat sedan börjat, men ibland kan man undra över vad som driver honom och det benade ut lite nu och det var faktisk inte pengar utan att göra sin pappa stolt är det han egentligen vill pus att ha tillbaka sin familj.

Jag visste att Jessie som spelar Chase i Chesapeake Shores skulle lämna serien, vilket gjorde att jag gillade avsnittet. Ibland när skådespelare slutar dyker dom bara inte upp igen. Men här fick dom ett ordentligt avslut om ett lite löjligt med Flashbacks och fick historien berättad för oss. Även om jag gillade Chase så har jag tröttnat på hans och Abbys velande. Visst kommer jag sakna honom men nu har vi mer tid för Bree och Jess och dom andra syskonen som jag gillar mer.

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer