Instagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggen

Avsnittssammanfattning

Nu har jag lyckats beta av ännu en serie som jag halkade lite efter i, nämligen Gotham som för övrig är en serie som jag faktiskt gillar mer och mer ju mer jag ser av den.

Pretty little Liars är inne i sluttampen av sin 7 år långa gång och det känns faktiskt väldigt bra att vi börjar närma oss slutet och att vi äntligen verkar få lite svar på våra frågorfrån de senste 7 åren. Jag vågar dock inte säga att vi får det för detta är en serie som är expert på att göra mig väldigt besviken!

Shadowhunter är numera en sommarserie vilket känns väldigt bra och där vill jag verkligen inte hamna efter, mitt stora problem är att jag inte riktigt vet vad som är vad när jag samtidigt läser boken så jag får helt enkelt snabba mig med att bli klar med boken!

Gotham 3x21. Heros Rise: Destiny Calling & 3x22.Heros Rise: Heavy Dirty Soul

Säsongsavslutningen var minst sagt spännande. Först kändes det som om att de dödade för många karaktärer men när man tänker efter har dem ju en förmåga att komma tillbaka eller inte då helt enkelt. Som alfred till exempel, jag var ganska bitter när han blev skjuten.

Sen har vi Jim som var smittad av viruset, men hjälte som han är kämade han sig igenom det och lät det inte ta över tills det att han fått gett både sig själv och sin kärlek botemedlet. Så romantiskt, sen att hon stack var en helt annan sak…

Det kändes också som att det är nu Bathman och Cat woman börjar utvecklas vilket jag tycker ska bli riktigt intressant att se. Vem vet jag kanske till och med får sett bathman filmerna i sommar…

Pretty Little Liars 7x18. Choose or Loose

Nu börjar det hända grejer. Man kan väl i stort sätt säga att Mona är bekräftad som A sen blev även Aria avsöljad som en del av teamet vilket egentligen inte kom som en översakning och jag kan väl inte direkt säga att jag reagerade på det.

Alla förbereder sig på sina sista timmar i frihet, men det känns som att det är Aria som kommer åka dit på det framför allt med tanke på liket i hennes bil.

Hanna och Caleb gifte sig, Spencer och Toby hittade tillbaka till varandra och Emily och Allison börjar så smått panera för sin lilla familj.

Dock lite intressant på slutet när Caleb stod utanför Monas dörr typ.

Mona som A gillar jag. Jag vill bara se mer bakom kuliserna!

Shadowhunters 2x13. Those of Deamon Blood

Denna delen av säsongen känns så mycket bättre, man märkar att det är något på gång och ett krig kan vara nära, man vet bara inte varför det är nära. Jace om ledare för institutet kändes bara fel så jag gillar verkligen att han gav den rollen till Alec i stället. Magnus kändes lite off i detta avsnittet samtidigt som det var respektlöst av Alec att fråga om ett hårstrå på det sättet. Fast helt ärligt så förstod jag inte riktigt problemet med det för än Simon drog paralellen med Judarna i tyskland under Hitlers ledning.

#shadowhunters #gotham #prettylittleliars #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

Instagram @seriebloggen