Avsnittssammanfattning

Det har blivit så att jag får se ikapp en serie i taget och sen gäller det bara att hålla efter och se till att man inte halkar efter i dem igen. Så nu har jag sett till att jag har sett alla avsnitten som jag vet att jag bara hade ett avsnitt att se av. Sen får vi se vad jag hinner med, är just nu inne i en intensiv jobb period och ska åka bort i veckan så tror inte att jag kommer ha jätte mycket tid för serier nu heller utan mer att jag får somna till ett avsnitt i morgon på hotellet. Men jag har en kännsla av att jag kommer ha somnat långt innan det ens är slut. Så mars månad har blivit månaden där jag bara kommer mer och mer efter för varje vecka. Dock brukar det bli lite pauser i serier runt påsk så det kan bli min räddning. För innan kunde helgerna rädda mig, men det gör dem inte heller. Inte ens om allt jag gjorde hade varit att se på serier.

Once upon a time 6x14. Paige 23

Emma och Hook fick problem även om det hände tidigare än vad jag hade förväntat mig och nu sak Rumpel och Belles son ge sig på Emma efter att han skickat iväg Hook. Eftersom det är Emma som det handlar om så är jag inte direkt jätte orolig. Men det är klart att hon kan bli skadad, det börjar gå mot slutet av säsongen och i säsongsavslutningar kan ju vad som helst hända.

Jag gillar att the evil queen fick en till chans och jag älskar verkligen att den blev med Robin, jag höll på att skriva att man verkligen kunde se kemi mellan dem. Men när jag tänker efter så har man ju gjort det hela tiden bara att de spelar andra karaktärer nu.

Switched at Birth 5x7. Memory (the heart)

Jag hade en dålig känsla när det kom till tjejen med Angelos hjärta men efter att sanningen kom fram så känns allt mycket bättre, hon är inte perfekt, men samtidigt blev hon en del av familjen.

Hela dop storyn gjorde mig faktiskt irriterad. Det kan vara för att jag är extremt ikke religös. Men jag blir arg när folk inte respekterar varandras tro och försöka tvinga någon att döpa sitt barn när man inte ens är kristen själv irriterade mig verkligen. Men jag tycker att de räddade upp det bra på slutet dock!

Reign 4x6. Love & Death

Det är faktiskt riktigt spännande att se hur Mary växer mer och mer in i rollen som drottning av Skottland. Jag är fortfrande väldigt kluven när det kommer hennes blivande man. Jag har väl egentligen inte något emot honom direkt, men jag vet inte heller vart jag har honom framför allt inte nu när hans livs kärlek dök upp från tomma intet.

Det som händer i frankrike tycker jag också är intressant, både hur det går för Claude och hennes nya man och hur dem kämpar för att få Charles under kontroll. Att Leight valde att sticka känner jag faktiskt bara känns bra, det är bara för mycket drama runt honom hela tiden.

The Originals 4x2. No Quarter

Jag tycker att det känns väldigt bra nu. Klaus är räddad och familjen är samlad igen. Finaste scenen i avsnittet måste nog ha varit när Klaus fick se Hope igen! Det som jag inte tycker känns bra är att Davina är död och jag hoppas att Kol kommer hitta ett sätt att få tillbaka henne. Ska jag vara helt ärlig så bryr jag mig inte så mycket att dem har lämnat New Orleans, men jag anar att de kommer att återvända med tanke på att Hope målar samma märke som man kunde se när den lilla killen försvann.

#theoriginals #onceuponatime #switchedatbirth #reign #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

Lena,
Det kanske inte är så konstigt att Leith stack heller, kan inte vara kul att dela sin käresta på det sättet, speciellt inte när han märkte att dem faktiskt hade något på gång dessutom. Nä det är svårt att veta vart man har Darnley, speciellt efter branden också, där det ju visade sig att han höll på med att luras bara. Dock gillade jag scenen när Mary och han skvätte vatten på varandra.
www.livinginfictionalworlds.blogg.se