Avsnittsammanfattnnig

Det har tagit sin lilla tid men efter helgen kan jag äntligen säga att jag är up to date i alla mina serier igen. jag har fortfarande några inlägg kvar att publicera men i skrivande stan har jag bara ett avsnitt kvar att se och det kommer jag att hinna med utan några problem!

Charmed systrarna fick en ny whitelighter som dom inte var så förtjust i, jag ser kanske inte problemet med henne mer än att jag vill ha Harry tillbaka. Macy och Galvin gjorde slut, vilket inte gör mig något alls! Det som kanske var lite spännande i avsnittet var slutet då Mel fick reda på att Fiona har Harry och att hon är stark och elak. Så frågan är nu hur som ska rädda Harry från henne!

Iris och dom andra i The Flash gänget var inte jätteglada på Barry i detta avsnittet efter att dom fick reda på att han lämnat tillbaka Nora i framtiden utan att diskutera det med dom andra. Nu är Nora i stället så desperat att hon valde den negativa vägen för att komma tillbaka till sin familj och frågan är hur det påverkar henne i det långa loppet! Catlin hade i stället ett bra avsnitt där hon fick tillbaka sin pappa som varit fången i ett i monster och vem vet efter detta kanske hon får en bättre relation till sin mamma också.

Jag trodde att det skulle ta längre tid innan Taylor avslöjade till sin mamma att hon levde. Pretty Little Liars: The Perfectionists dessutom så har Allison värvat Mona och det känns som ett smart drag. Jag har inte riktigt förstått Monas roll i denna serien än, helt ärligt inte Allisons heller, deras roller hade vem som helst faktiskt kunnat ha. Det visade sig dock att dom hade fel om Mason vilket jag lite hade räknat ut eftersom det var omöjligt att det skulle gå så fort att hitta den skyldiga.

Vad hade Dynasty varit utan Fallon?! Hennes karaktär är det som gör hela serien, jag är så glad över att hon tog sitt förnuft till fånga och berättade för Liam hur hon känner för honom. Dom har alltid varit ett perfekt par! Sen var avsnittets stora avslöjande när nya Alexis kom tillbaka och såg ut precis som Fallon gör utan att förstå det själv. Här är jag dock nyfiken på hur det är gjort för rösten är den samma så har skådespelaren på sig en mask som ser ut som Fallon? Detta måste jag undersöka lite märker jag!

New Amsterdam är en serie som verkligen har växt under säsongen, i början hade jag svårt för karaktärer som jag inte kände något för, men det har verkligen förändrats nu! Man märker att Max sjukdom verkligen tär på honom och jag tycker att det är bra att han har fått en ny doktor som verkligen tvingar honom att ta tag i sin sjukdom. Dom två gillar jag bara mer och mer för varje avsnitt som går. Jag tyckte också att det var så fint i detta avsnittet när de insamlade pengarna från polisen gick till manen som råkat döda deras kollega så att han kan få den våren som han förtjänar!

#charmed #theflash #dynasty #newamsterdam #prettylittleliars #pll #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer