Instagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggen

Avsnittsammanfattning Vecka 9 Del 3 & Vecka 10

Jag ska åka iväg på en lite minisemester i helgen. Så kommer att hamna lite efter i mitt veckoschema så om allt går som planerat så kommer nästa avsnittssammanfattning på måndag med resterande avsnitt från vecka 10.

Det känns som att många sjukhusserier inklusive Chicago MED har fastnat i drogepidemi träsket. Vilket faktiskt är ett ganska intressant träsk och hela storyn med Hanna tycker jag om och jag tycker om henne samtidigt som jag inte giller hur hon ljuger och tvingar Will att ta till ganska drastiska metoder för att det inte ska finnas en läkare som faktiskt är hög på arbetet. Sen hade vi också Dr Charles fall med den inhyrda skådespelar pappan, men den tyckte jag faktiskt blev lite för överdriven och löjlig när man väl insåg vad som hänt där.

Vi fick en minicrossover mellan Chicago Fire & Chicago PD där Kims gamla partner Roman kommer tillbaka och letar efter sin syster som varit försvunnen den senaste veckan. Men istället för att ta kontakt. Med sina gamla kollegor börjar han undersöka allt tillsammans med Kelly vilket jag tyckte var lite suspekt. Samtidigt pågick ju så klart livet på brandstationen som vanligt. Brett träffade sin biologiska mamma för första gången och Casey är ju med som en stöttande vän hela tiden i bakgrunden. Så nu kan det inte dröja så långe innan dom blir ett par, det ligger lite i luften.

Men kanske ska gå tillbaka till Romans syster igen efter att jag svävade iväg med den storyn som intressera mig mestjust nu. För det visade ju sig att han viste att hans syster hade drogproblem och ville ju egentligen inte blanda in polisen för mycket i det hela i ett försök att rädda henne från fängelse. Tyvärr var inte det en historia som slutade så lyckligt, men en bra sak som kom från avsnittet var att han fick Kim att börja prata om hur hon känner kring hela missfallet och hennes och Adams scen var så stark när han vägrade att vara arg på henne för det som hänt! Åh vad jag behöver ha dom två som ett par!

Jag tycker att vissa saker börjar går långsamt i Charmed och med vissa saker så menar jag Harry och Macy även om det känns som att dom sakta men säkert börjar närma sig varandra lite nu. Det är ju bara det att det kommer folk i vägen hela tiden och just nu känns Mel och Harry som ett radarpar som jag inte riktigt är så förtjust i. Sen har vi hela grejen med Maggie, kan hon inte bara rädda Parker nu.

Det är så sjukt att man kan känna en så stor lycka som jag gör av att få sätta på ett avsnitt av Outlander. Jag gillade verkligen detta avsnittet och tanken på att Jamie och Claire ska uppfostra ett barn tillsammans även om det inte är deras biologiska. Sen har vi hela grejen med kriget mot Murtagh och det gillar jag inte. Jag fick också väldigt dåliga vibbar av det pappret som Fergus tog. På något sätt kändes detta som avsnittet innan kaoset drar igång….

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

Instagram @seriebloggen