Avsnittsammanfattning vecka 6 del 5 & vecka 7 del 1

Denna veckan har jag sett på record lite serier, men jag är så trött efter all skidåkning att jag i stort sätt somnar så fort jag lägger huvudet mot kudden. Så jag somnar ifrån både böcker och serier i stort sätt hela tiden. Därför har också detta inlägget dröjt.

Nu börjar det verkligen hända saker i How to get away with Murder och jag konstaterar att jag tror att Laurel har fel jag tror faktiskt inte att Gabriel ljuger. Dock är jag lite osäker på Miller, han verkar lite för oskyldig för att jag ska känna mig lugn och man lärde sig ju att inte jinxa något så som Ascher gjorde för nu sitter dom i skiten eftersom det ligger uppe en bild på Ascher på insta med Nate och Miller i bakgrunden. Sen går det inte att komma ifrån att FBI agenten inte verkar gå på deras spel.

Som jag gillar Manifestjag är verkligen så glad över att jag började se denna serien. Den är spännande och lagom konstig för att man inte ska kunna lista ut vad som händer. Som varför alla dessa människor har fått sina callings och varför vissa är tvungna att följa dom och andra inte. Detta tycker jag är interssant eftersom både Ben och Michaela i stortsätt blivit tvingade att följa dom och nu har en kriminell person som inte varit med på flygplanet fått samma ”gåva” men utnyttjar den själviskt.

Arrowär en serie som inte riktigt lyckas hålla mig fokuserad under hela avsnitten längre. Dock finns det vissa saker som intresserar mig. Så som att William inte längre vill bo hos Oliver och Felicity, det tycker jag verkar väldigt skumt och hur han i vuxen ålder träffar Felicitys dotter men hon heter Smoak och borde rent logist vara en Queen och varför vet inte William om att han har en syster är väl egentligen min nästa fråga?! Så hav 42 minuter var det endast dom sista som verkligen intresserade mig.

Noora fick stå i centrum i detta avsnittet av The Flash och även vara hjälte även om jag gillar att hon behövde använda sig av teamet för att det skulle fungera. Dock undrar jag vad som egentligen hände med Cicada, för det känns inte rimligt att han dog och jag undrar också vad konsekvenserna av allt tidsresande som Nora har gjort blir.

Max är verkligen en grym chef på New Amsterdam. Dels för att han är helt orädd men samtidigt verkligen bryr sig. Så som med Lauren hon behöver hjälp och han fixar det. Sen har vi hela grejen att han försöker hitta all personal som inte har något vettigt att göra och ge dom en meningsfull tjänst vilket också är grymt bra!

#manifest #htgawm #arrow #theflash #newamsterdam #tv #tvserier

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

Karin,
Känner också av ett slags fel i storyn med Arrow. Visst att William inte bor hos Oliver och Felicity. Men att avskärma sig helt från dem är ju väldigt konstigt. Speciellt om det också är Olivers barn. Någonting måste hända där för att Felicity ska ha ett barn utan att William vet om det.
karinsuniversum.se