Instagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggen

Avsnittsammanfattning Vecka 6 Del 3

Detta har varit en hektisk vecka för mig så även om jag låg väldigt bra till i mina serie i söndags så hamnade jag snabbt långt efter i alla fall! Men nu kommer vecka 6 sista inlägg.

Chicago MED försöker tycka på oss ett nytt kärlekspar känns det som, nya doktorn och Natalie. Vet faktiskt inte helt själv vad jag tycker om det än. Gillar honom, men är riktigt trött på Natalie även om hon faktiskt var bra i detta avsnittet. Gillade också Wills story, man förstod ju att hans extra arbete skulle komma ikapp honom tillslut och trotts omständigheterna så gillar jag den nya doktorn, jag vill veta mer om henne!

Sen har vi ju den fruktansvärda storyn som Dr Charles hade med det aggressiva barnet. Så fruktansvärt att dom inte har råd att ge barnet den vård som det behöver utan måste ge upp sitt föräldraskap för att det ska gå! Fy vilket dåligt system dom har!

Vilket avsnitt Chicago Fire bjöd på! Så många scener mellan Matt och Brett att man blev helt lycklig, för även om dom har hintat om dom två i snart en säsong så känner jag att dom hade kunnat behöva bygga lite på deras vänskap innan det behöver bli något ner. Vi fick också träffa ett av seriens stora hatobjekt igen och även om han låtsades vara snäll så var han fortfarande en egoist och det slutade med att han fick sparken. Sen hade vi också storyn om den gamla gubben som var så jobbig att se!

Usch vilket avsnitt av Chicago PD, at ten likande story skulle komma var jag faktiskt ganska beredd på då en liten bebis faktiskt inte passar in I denna serien. Men hela Kims story var så sjukt jobbig att följa och man satt faktiskt bara och väntade på att något skulle hända henne på riktigt! Men hela grejen med att hon lyckades avslöja en hel traffickingliga och följde sin magkänsla och räddade livet på en stackars tjej var så starkt, men hennes misshandel/missfalls scen var något av det värsta jag sett på länge. Men hon har i alla fall sitt team bakom sig!

Nate var min favorit I detta avsnittet av DC’s legends of tomorrow. Han gav inte upp och kämpade för att hitta Zari även om han inte visste att det va henne som han letade efter. Sen måste jag säga att kända influenser med diva tendenser var sjukt rolig! Dom har ju inte riktigt lyckats lista ut vad som hänt än, men Zari är i alla fall på deras skepp nu och det kan bli riktigt intressant att följa!

Detta var ett intressant avsnitt av Charmed Macy blev av med sin demon sida men i det läget tog också Abigal hennes krafter och det känns faktiskt sådär. Parker lever och det var ju inte en nyhet egentligen men att Macy inte gav Maggie brevet från parker var faktiskt inte okej. Hela storyn med Helen hade jag nog faktiskt förväntat mig mer av, kände att det var en story som hade kunnat bli intressant, men istället så tog den slut innan den börjat. Slutet var också lite elakt, jag trodde faktiskt att Macy och Harry kysstes, men istället så var det någon typ av vision som hon såg. Funderar på m det är en ny kraft som hon håller på att utveckla precis som Maggie gjorde

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

Instagram @seriebloggen