Instagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggen

Avsnittsammanfattning Vecka 6 Del 2

Har haft en riktigt lugn helg vilket var behövligt då jag verkligen inte har haft det den senaste tiden. Så har hunnit plöja igenom alla serier från vecka 6 + massa annat och det är riktigt skönt när man får sådana dagar i all hets i vardagen!

Så var även The Flash tillbaka efter crisis och i min värld så var det ett standard the flash avsnitt för stunden, inget wow men ändå underhållande. Det som jag är lite oroad över att Cisco kommer lämna serien på riktigt nu. Dom gjorde inte någon stor grej av det, men det kändes ändå som hejdå. Sen kom också en väldigt klok kommentar från Joe och det är att alla har levt i Crisis mood under så lång tid nu att dom inte ska leva i en vardag där världen inte är nära på att gå under.

Riverdale bjöd på lite drama I detta avsnittet. Jughead och Betty fick reda på att dom blivit filmade i hans rum, dom har också börjat ana att Donna är lite skummare än vad dom gjort innan. Vi har också hela grejen med Archies farbror, som verkligen inte ä ren favorit hos mig och aldrig har varit det. Dock tycker jag synd om Archie som precis förlorat sin pappa och nu blivit övergiven av sin farbror. Avnsittet bästa går nog till Cheryl och gänget som satte igång en episk hämnd mot Nick st Clair. Som jag skrattade när det kom till dras ”ticklefilml” så bra!

Så är del ett av Vikings sista säsong över och shit vilket avsnitt! Det var inte alls vad jag hade förväntat mig, vet inte om jag tyckte att det var bra eller bara fruktansvärt. Fruktansvärt var det oavsett. Ivar går till attack mot sin familj och det är precis så brutalt som man hade kunnat förvänta sig. Men även att Bjorn och Gunhild förlorade sitt barn, det faktum att Kung Harald är ett svin. Men det värsta av allt var att Ivar dödade Björn vilket i sig känns så konstigt med tanke på vilken duktig krigare Bjorn faktiskt är, vilket tyder lite på teorierna om att detta var en ”metaforisk” scen som skulle visa att vikingarna förlorade, men inte nödvändigtvis att Bjorn dog. Jag vet helt enkelt inte vad jag ska tro och vågar inte tro att han faktiskt överlever. Nu dröjer det helt enkelt länge innan vi får dom sista 10 avsnitten av serien.

Det var ren lycka när jag äntligen fick sätta på detta avsnittet av Legacies! Som jag väntat! I förra avsnittet fick vi inte se något från prison world, men i detta fick vi se mer än vad vi vågat drömma om, nämligen ett helt avsnitt! Lyckan över att fått se Kai igen och självklart blev jag mer lurad av honom än vad jag trodde! Han är ju så fejk att det är skrämmande samtidigt så ärlig som man kan bli om man ser det från perspektivet att han inte bryr sig om någon annan människa och kommer alltid göra det som är bäst för honom oavsett priset! Han lyckades nu i alla fall ta sig vidare till Melivores pitt och på det sättet också vidare till den vanliga världen… intressant twist, älskar tanken på att ha tillbaka honom, eller jag tror det i alla fall. Sen har vi Sebastian och Elisabeth, som jag älskar dom två tillsammans, men jag gillar att hon vågade stå emot honom att hon inte accepterar att det ska vara på hans villkor och det faktum att han försökte göra om henne till vampyr utan hennes godkännande var att ta det lite för långt. Sen så är han helt uppenbart inte över sitt ex än heller.

Dramat var på topp i detta avsnittet av Grey’s Anatomy, Richard och Kathrine skulle berätta för familjen att dom ska separera men det gick ju inte riktigt som dom tänkt det då Avery bjuder in sin nya som i sin tur tar med en dejt till Maggie, så allt blir bara kaos. Sen hade vi också Levi och Nicos story som jag tyckte var så himla stark och fin. Bra att han också sa ifrån till sin mamma. Hon kommer säkert att vänja sig lite mer vid tanken och acceptera honom på riktigt

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

Instagram @seriebloggen