Instagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggen

Avsnittsammanfattning Vecka 4 Del 3

Så lyckades jag komma ikapp så pass mycket i DC serierna att jag nu kunde lägga med som i denna avsnittssammanfattning vilket gör att man kan säga att jag är istort sätt up to date! ÄNTLIGEN!!

Jag tycker att säsong 2 av Legacies är så himla bra! Förra säsongen fokuserade väldigt mycket på monster och visst gör dom det här också men det jag gillar är att man verkligen börjar se en utveckling av karaktärer som innan bara varit där. Dom kan ha haft både stora och små roller men jag älskar framför allt det vi får med med Lizzie, men också Wyatt som visade sig vara en älva. Hopes roomie visade sig också vara en karaktär och nu är tvillingarna fast i en prison world tillsammans med Alaric men också Sebastian, det var en intressant twist och det ska bli kul att se hur Lizzie tar den infon till sig…

När man följt Grey’s Anatomy under 16 år så blir man ju snarare förvånad när alla läkarna överlever när det sker en olycka nära sjukhuset. Så jag blev faktiskt positivt förvånad och trodde varje gång någon kollapsade att slutet var nära. Men detta var en positiv förändring som jag gillar! Jag tyckte också väldigt synd om Bailey under avsnittet och gillade att Richard var där för henne. Sen har vi också Jo och bebisen dom var så söta ihop att jag önskade att hon skulle behålla honom! Jag skulle inte säga att jag är över att Alex är borta med jag tyckte att Jo och irländaren hade kemi, men det kan också ha att göra med att jag absolut inte vill ha honom med Meredith!

Att jag var väldigt tveksam till Charmed den första säsongen är ju knappast någon överraskning, men något har hänt i denna säsongen och karaktärerna har verkligen utvecklats. Maggie som alltid varit snäll men lite oansvarig, har växt på den punkten även om hon fortfarande kan vara naiv och jag gillar faktiskt att hon berättade sanningen för Jordan. Mel har väl blivit något mindre tråkig, men är fortfarande en jobbig besserwisser. Sen har vi ju mina favoriter Macy och Harry och dom håller på att tassa på tå kring varandra och sina känslor och det håller på att driva mig till vansinne, samtidigt som jag verkligen gillar det!


Att Supergirl med vänner har svårt att acceptera Lex som chef och allierad är ju minst sagt inte konstigt men att Brainy gick över till Lex sida förvånar mig lite. Samtidigt så tror jag ändå att det är en vettig anledning till varför han gjorde det även om vi inte riktigt kommit till den förståelsen ännu. Sen har vi Lena som faktiskt kom ihåg allt som hänt och det gillade jag som också verkar välja Lex sida. Dock hade dom ett vad jag tror ärligt samtal där Lex också berättade det vi alla vet att han inte är lojal och kommer svika henne så fort han ser egen vinning i det. Om första delen av säsongen ledde fram till Crisis så tror jag att detta var inledningen på part 2.

Så detta var det näst sista avsnittet av Arrow, vilket känns både bra och sorgligt, jag tycker att vi har fått se på tok för lite av Felicity i denna säsongen samtidigt som dom försöker runda av det på ett bra sett. Jag tycker också att detta var ett bra avsnitt där dom var på plats i en lycklig framtid där saker och ting börjar gå fel. Mia fick tillbaka sitt minne och hjälpte till att rädda en vän och där trodde vi att allt slutade lyckligt, men riktigt sån tur hade vi inte… då både Mia och William blev attackerade och även Mias färstman och Johns kriminella son….

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Instagram @seriebloggen

Instagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggen