Instagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggen

Avsnittsammanfattning Vecka 33

Denna veckan hade jag 3 avsnitt att se, men nu har både Stargirl och Perry Manson visat sina sista avsnitt för säsongen så från och med nu blir det betydligt mindre serier att se. Så jag hoppas faktiskt att mina vanliga serier kommer att dra igång snart. Vill ju ha något att se på under tiden jag är permitterad.


Perry Mason har verkligen vänt i min mening och se senaste avsnitten har varit spännande och intressanta, jag gillade helt enkelt inte när han var privatdetektiv men uppskattar verkligen när han är advokat istället. Nu när han har satt upp sin egna firma med ett bra team så är det faktiskt något som jag ser fram emot att följa. Han lyckades också med att få rättegången ogiltigförklarad och Emily fri. Dock är jag helt i chock över att hon går runt med en bebis som hon helt uppenbart måste veta inte är hennes son men låtsas som det. Men antar att kyrkan behöver ett nytt dragplåster nu när deras huvudperson har rymt iväg

Så var säsong 1 av Stargirl över och det har varit en trevlig sommarserie att följa. Den har gått på en annan kanal än de flesta andra DC Comics serierna och har också varit lite annorlunda. Jag skulle nog vilja säga att denna går mer in under feelgood kategorin än Arrow och gänget, samtidigt som det var ganska mysigt. För jag kan ju helt ärligt säga att jag aldrig varit helt orolig någon gång under seriens gång. Allt har varit uppbyggt för att supergirl ska vinna och ibland är det skönt. Så säsongen avslutades med en vinst mot the injusitice leauge. Dock med en liten cliffhanger, kan det varit Starman som dök upp där på slutet eller vad?

jag visste det hela tiden, Bellamy är en för viktig karaktär i The 100 för att dom ska ta död på honom. Jag gillade också att ha ett helt avsnitt tillägnat honom. Dock måste jag säga att jag blev besviken över att han bytte sida, alternativt att han har någon plan när han fick reda på att Clark inte hade sin Flame… så även om jag är besviken på honom så har jag inte helt gett upp hoppet om honom heller.

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

Instagram @seriebloggen