Avsnittsammanfattning Vecka 26 Del 2 & Vecka 27

Här kommer nu veckans avsnittsammanfattning. Det känns faktiskt riktigt bra att ha 5 olika serier att följa under veckorna. Även om jag ännu inte är helt övertygad om vissa av serien som jag har valt att följa.

Indra är så cool i The 100 och även om jag tycker att hon är en aning hård ibland så är hon faktiskt den mest kvalificerade ledaren som dom har. Dessutom är det brutalt skrämmande att sheihedda har lyckats ta över Russels kropp nu. Det kan bli riktigt farligt. Hela grejen med tidshopp eller andrar tidzoner är en aning förirrande och något som jag har svårt att hänga med ibland vägrar dock att tro att Bellamy är död, men kanske skadad i en annan värld….

Jag måste tyvärr säga att jag tycker att Perry Mason är en ganska svår serie som jag inte riktigt får grepp om. Det kan vara att det är så himla långa avsnitt och även om det änder saker så går det inte tillräckligt fort. Det är också en hel del karaktärer att hålla ordning på så man kanske behöver ge serien några mer avsnitt innan man bestämmer sig för om den är något att ha eller ej.

Jag tyckte att The Luminaies var väldigt rörigt till att börja med då man var i olika tidzoner och även om jag känner att jag är långt ifrån att faktiskt förstå serien så kände jag att jag började hänga med lite bättre i detta avsnittet. Det är fortfarande väldigt många karaktärer att hålla ordning på samt tidslinjer som gör att jag faktiskt inte helt och hållet har listat ut vad serien faktiskt handlar om. Mer än att dom letar guld.

Stargirl och hennes vänner har inte helt och hållet listat ut hur man ska jobba tillsammans som ett team. Och vad Courtney håller på med då hon går in i konstiga gångar utan att någon vet vart hon är ju på riktigt korkat! Att Pat sen gick runt och ropade hennes namn då hade sin dräkt på sig var ju inte heller det smartaste så nu vet ju hennes motståndare vem hon är i alla fall.

Melanie har nu problem på Snowpiecer, men helt ärligt så var hon faktiskt ganska svinig i detta avsnittet. Hon mördade Laytons flickvän och behandlade hennes kollegor som skit. Frågan är ju bara hur hon kommer att hantera om hon blir avsatt eller hur hennes lokförarkollegor kommer hantera den situationen. För jag antar att det är där vi kommer hamna i dom kommande avsnitten, vilket faktiskt är en story som kan bli riktigt intressant att följa.

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer