Avsnittsammanfattning vecka 22

Just nu har jag ynka två serier att se på mitt vecka schema vilket inte är någon större utmaning att hinna med trotts att jag har väldigt mycket att göra. Så även om det är tråkigt är det nog ändå ganska bra för mig just nu.

Vilken säsong The 100levererar just nu! Den är så spännande och storyn gör att det känns som en helt ny serie fast med några välkända ansikten och personligheter i mixen. Men all creed till en serie som verkligen lyckas förnya sig själv efter så många år! Hela grejen med att Clark numera är Josephine vilket allt mer personer förstår vilket jag också tror kommer resultera i att Clark kommer tillbaka snabbare. Frågan är bara hur Murphy kommer reagera på erbjudandet han fick om att vara odödlig. Men samtidigt tror jag att dom har lite för höga förväntningar på att hitta Nightblood för det finns inte så många som har det helt enkelt. Dock ska det bli spännande att få reda på mer om Gabiel…

Jane the Virgin vilken underhållande serie det är, men samtidigt kan man bli så frustrerad! Jane gör så många korkade fel, för man börjar känna hopp om att hon och Rafael ska kunna hitta tillbaka tillvarandra. Men då hittar hon på något så korkat som att gå bakom hans rygg och boka ett läkarbesök åt Matheo. Självklart skulle han undersökas om skolan rekommenderar det, men varför stressa och inte bara låta informationen man fått sjunka in lite. Det som känns bra är att Janes karriär börjar komma igång igen och hon har både en bok och tv serie att jobba med. Sen funderar jag fortfarande över vad Roses egentligen håller på med!

#the100 #janethevirgin #tv #tvserier #seriebloggen

Gillar