Avsnittsammanfattning Vecka 20 Del 3

Det är ju helt galet men jag håller fortfarande på med förra veckans serier! Har precis sett sista avsnittet från den veckan och påbörjart denna veckan. Nu börjar det dock bli mindre serier att se varje vecka vilket är tur för jag har så mycket att göra på jobbet och jag hatar att komma efter. Bättre att ha mycket att göra när det inte finns några serier att se!

Arrow levererade ett avsnitt där allt ordnar sig samtidigt som allt faller samman. Olivers syster dör men har planerat för att döda Felicity och barnet. Så dom får fly för att överleva och hamnar i en villaidyll där dom får leva som en familj en kort tid. Sen kommer typ tidsmästaren dit och hämtar Oliver för han hade lovat att ställa upp och i samma veva berättar han att oliver inte kommer att överleva och komma tillbaka. Så jag antar att det är det nästa säsong kommer att handla om och knyta ihop storyn.

Man har ju haft det på känn, men jag är inte glad över att Cisco kommer att lämna The Flash. Han är en så himla viktig del av teamet, men jag hoppas verkligen att Ralf får en större roll för det förtjänar han verkligen. Nu har även framtiden ändrats och jag antar att det har något med det som händer i Arrow också, hr ju hört rykten om en stor crossover. Sen kan ju Noras kommentar om hennes pappa hade rätt om Eobard var så välkommen men ändå så irriterande, självklart hade han rätt…

Fy vad irriterad jag blev på Blake I detta avsnittet av Dynasty. visst hoppas jag att Blake inte hamnar i fängelse och han verkar ha en bra plan för det. Jag blev riktigt lurad av han och Cheryls plan. Dock blev jag riktigt sur över att han utnyttjade Fallon och inte visade någon respekt för henne och hennes företag. Som tur är har hon Liam som är där och hjälper henne. Dessutom så litar han på Adam vilket är helt åt skogen…

Nu börjar vi kunna lista ut vad Neron planerar i Dc’s Legends of tomorrow. Vilket på många sätt är skrämmande med en app som ska fånga monster men egentligen ger man bort sin själ när man accepterar appen. Så där hoppas vi att teamet hittar ett bra sätt att få folk att inte ladda ner den. Nora blev också lurad och är numera den goda fen vilket jag tyckte var sjukt underhållande och nu kan hon inte använda sin vanliga magi utan bara uppfylla andras önskningar.

Jane the virgin är en så charmig serie och jag är glad att Alba verkar få ett lyckligt slut. Jane känns det mindre bra för just nu, men ibland måste hon ju bara tagga ner och låta saker ta sin tid. Den stora frågan just nu är nog ändå vad Rose håller på med och varför hon vill att Louisa ska kontakta Rafael. Har nämligen lite svårt att se vad hon kan vinna på att Louisa träffar sina brorsbarn….

#arrow #theflash #janethevirgin #legendsoftomorrow #dynasty #tv #tvserier #seriebloggen

Gillar