Avsnittsammanfattning Vecka 2

Här kommer årets första avsnittsammanfattning och inte nog med det. Det är också det första på flera månader. Efter julen har jag sakta men säkert betat mig igenom mina serier och även om jag inte är helt up to date än så börjar jag närma mig det. Vecka 2 var en mjukstart, men i vecka 3 drar det igång ordentligt!

Äntligen är Manifest tillbaka med en ny säsong och jag har höga förväntningar på denna säsongen. Nu har jag inte sett serien på länge och det tar nästan ett avsnitt att komma in i serien igen.

Jag blev lite irriterad på Michaela som jag tycker var väldigt orättvis Jared och överbeskyddande mot Zeek. Jag gillar inte heller Cals calling som säger att Zeek och Michalea är menade att vara tillsammans.

Dock tycker jag att Michaelas nya calling var intressant. Eftersom det handlar om att rädda dom andra och det vill jag ju. Det som dock skrämmer mig mest är det faktum att agenten nu är förklädd till Saanvis psykolog. Sen har vi även Ben om blev kidnappad på slutet… det hände mycket i ett avsnitt helt enkelt!

I detta avsnittet av Vikings skedde det saker som jag både var väldigt förberedd på så som att Bjorn faktiskt inte blev vald till kugn, dock förväntade jag mig att han skulle överleva. Sen har vi Lagatha som inte överlevde avsnittet. Jag hade faktiskt glömt bort profetians att det skulle vara en av Ragnars söner som skulle döda henne och om det skulle vara någon där så trodde jag att det skulle vara Ivar och inte Hvittserk, men detta kanske kan få Hvittserk att ta tag i sitt liv.

April hade dåligt samvete I Chicago MED och det kan hon gott ha efter att hon behandlade Ethan som hon gjorde. Tycker faktiskt att April är ovanligt korkad just nu. Sen har vi den nya moraltanten Nathalie som ska bryta regler hela tiden när det passar henne men som inte är villig att ens berätta vad hon tänker göra för Will när det påverkar hans patient. Nej henne orkar jag inte heller med! Tack och lov för Elsa som är min nya favorit framför allt tillsammans med Charles.

Chicago Fire överraskade mig, jag trodde att det skulle dröja längre innan vi fick tillbaka Kelly. Dessutom så dissade han sin kollega ganska så bra också. så många pluspoäng där.

Dramat mellan Brett och Emily var så löjligt och jag är helt klart team Brett! Tycker dock att vi fått väldigt få scener mellan henne och Matt det senaste och det gillar jag inte… men avsnitten var ju ganska bra ändå!

I förra avsnittet av Chicago PD så lämnades vi i lite panik över att Jay hade blivit skjuten. Men tack och lov så överlevde han och det känns som att vi snart kan få se honom och Haley tillsammans också. tycker att vi fick ganska starka indikationer år det hållet.

Det som känns bra nu är att teamkänslan verkar börja komma tillbaka vilket är något som jag har stört mig lite på de senaste säsongerna. Dessutom är Adam och Kim så himla söta just nu och som han oroar sig för henne!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer