Avsnittsammanfattning Vecka 19 Del 3

Även om man sett avsnitten så måste man också ha tid att skriva om dom och det har varit mitt problem det senaste så där av bristen på inlägg på bloggen men nu kommer det sista från vecka 19.

Äntligen börjar saker och ting gå sås som jag vill i Jane The Virgin, jag tycker att det var bra att Jane åkte iväg med Michel och insåg att hon faktiskt älskar Rafael. Självklart skulle han inte ta emot henne med öppna armar, men jag har ändå hopp om att saker och ting kommer att lösa sig bra där ändå. Självklart är jag glad över att Michel lever, men på något sätt tycker jag också att dom förstört kärlekshistorien mellan honom och Jane. Jag har alltid varit team Rafael, men det går inte att komma ifrån att Michel är en bra kille.

Denna säsongen av The 100 har verkligen potential. Jag gillar verkligen det jag hr set t hittills. Dock tycker jag att dom har en förmåga att ta död på folk till höger och vänster hela tiden vilket jag känner är lite jobbigt för om dom fortsätter med det kommer ju mänskligheten att dö ut. Dock känns ju inte den nya planeten som det paradiset som dom hoppats på för öppen bart blir dom galna där ibland. Men frågan är ändå hur dom andra överlevt och där fanns det ju extremt mycket barn också vilket är hoppfullt. Den andra frågan är om dom är människor eller vad dom är egentligen. Jag har helt enkelt mycket frågor just nu och ser fram emot att få mer information i framtiden!

Herregud Grey’s Anatomy vet verklige hur man levererar DRAMA!! Först så lyckas Meredith få Jo ur sängen och också få ur henne varför hon är så deppig stort plus. Sen kom hela grejen med Bailys möte och den när Deluca blev inkallad så blev jag mer orolig. Sen visade det sig att han tog skulden från Meredith med hela försäkringsfrågan och nu känns det som att allt bara har spårat ut helt och hållet faktiskt. Jag förstår varför han gjorde det, han älskar henne och hon har 3 barn att ta hand om. Men han kan hamna i fängelse och jag vill inte att han ska sluta och jag vill att hon ska vara lycklig! Det känns helt enkelt som att jag måste förbereda mig på ett tragiskt avslut av säsongen.

Hallå, hur kan Blake vara så bild och inte se vad som händer egentligen! Dynasty levereade som vanligt ett underhållande avsnitt och nu är frågan hur dom ska få ut Blake ur fängelse, det är kanske nu som Adams psykopattendenser verkligen kan komma till nytta och vem vet Fallon kanske kan lägga undan sina krigsplaner för att samarbeta för att få ut Blake ut fängelset.

DC’s Legends of Tomorrow teamet kämpar för fullt för att få tillbaka både Ray och Constantine och det gick ju vägen men inte helt utan problem då hela tidsbyrån blivit hypontiserade aaav Gary. Som torts att han var lite demonisk i detta avsnittet faktiskt var väldigt charmig. Det är väl inte så att domlyckats rädda Ray än men det tror jag dom löser inom kort…

#janethevirgin #legendsoftomorrow #dynasty #the100 #greysanatomy #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

SaraFogelström
SaraFogelström,
Sååå bra blogg du har!!! Checka gärna in min om du känner för det o läs bla om lite heta sommartips!! Kram
nouw.com/sarafogelström