Avsnittsammanfattning Vecka 16 Del 2

Så är det måndag och jag har under helgen sett till att jag är helt up to date i alla mina serier. Det känns som ett bra sätt att börja veckan på. Det är nog också något som kommer bli lättare och lättare med tanke på att allt fler serier har redan fått visa sina sita avsnitt på grund av förkortade säsonger.

Ett helt okej avsnitt av Chicago MED men jag förstår om detta inte är avsnittet som dom villsluta säsongen med för den lämnade inte med sig så himla mycket. Den började göra oss lite misstänksamma mot Hannah och om hon använder droger igen. Vet inte heller om Will är för naiv som faktiskt tror på henne. Som sagt Ethan och April har jag tröttnat på och jag bryr mig faktiskt inte vad som händer där. Det som kändes långsökt men ändå intressant var att Crocket blev anklagad för mord och att Nathalie gjorde allt för att hjälpa honom. Det känns ju som att dom två är nästa kärlekstory på G, vilket jag tror kan bli bra även om jag är väldigt trött på Nathalie.

Jag gillar inte var Chicago Fire gör med Severide. Han har alltid varit en person som står upp för det som han tycker är rätt, men det senaste har han blivit mer aggressiv i sitt sätt att agera och det gillar jag inte. Sen har vi den unga tjejen som är med i Girls on Fire, jag är faktiskt lite orolig för att något har hänt henne så det blev nog den stora cliffhangern inför nästa säsong samt om Emily ska börja plugga igen för att bli läkare.

Jag vill ha tillbaka Haley i Chicago PD så det var ändå kul att vi fick ett samtal mellan henne och Jay i detta avsnittet. Annars var nog det den ända bra saken som faktiskt hände i avsnittet. Att Atwater skulle jobba undercover med den rasistiska polisen var en sak och självklart är det tragiskt att en polis blev mördad, men vi som såg avsnittet vet ju att det han gjorde inte var okej. Han fick på personer på grund av deras hudfärg området som dom var i och statistik och sedan ska han bli behandlad om en hjälte och massa oskyldiga personer blir misshandlade av polisen. Sen för att han valde att göra rätt sak så blir han förföljd av polisen…

How to get away with Murder levererar verkligen hela vägen in i mål! Det är nästan så man undrar hur som ska lyckas knyta ihop denna säcken ibland! Men det var ju skönt att Michaela och Connor tog sitt förnuft till fånga när dom insåg att FBI ville sätta dit henne med dödstraff. Vilket i sig är helt absurt! Så nu är frågan om det är hela FBI eller bara en person som är den stora ”skurken” och vad Sams syster egentligen håller på med också…

Harry vaknade upp och hade inte något minne av att han är Harry eller vilka the Charmed ones är. Men jag gillade ändå att se Macys kamp för att få tillbaka Harry och hur ”Harry” även när han inte hade något minne valde att hjälpa Macy istället för att fly när hon blev skadad. Sen går det ju inte att komma ifrån att jag älskade deras slutscen! Så himla fin och mysig! Äntligen fick vi Hacy! Maggies problem i detta avsnittet tycker jag kom lite från det blå. Visst att han hon kan ha panikattacker, men hela anledningen till det med att Mel umgås med deras pappa kändes lite överdriven.

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer