Instagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggenInstagram seriebloggen

Avsnittsammanfattning Vecka 15 Del 3 & vecka 16

Förra veckan hamnade jag lite efter i serierna men denna veckan har det gått lite bättre för mig så här kommer första inlägget för vecka 16.

Intressant och händelserikt avsnitt av Charmed. Att Julians moster (eller faster) var skum har man ju insett sen första gången jag såg henne och jag lever också i en värld där Julian är god, för jag gillar ju egentligen hans karaktär. MEN jag vill inte ha honom i en romantisk relation med Macy! Sen var det ju bara helt förkrossande att när hon väl öppnade upp sig för Harry och berättar hur hon känner så har han tappat minnet! Detta är uppenbart en story som dom tänker dra ut på under en lång tid!

Jag anande redan efter förra avsnittet av Outlander att Roger inte dött på riktigt, även om man inte helt vågade hoppas på det. Jag tycker också att det är lite trevligt med ”återblickar” på deras liv innan dom reste genom stenarna. Älskade också att Ian kom tillbaka men jobbigt att han mår så dåligt! Men det känns som att han och Roger var bra för varandra och på något sätt hjälpte varandra tillbaka från kaoset i deras huvud, eller i alla fall kändes det som att Roger kom tillbaka lite från sitt trauma.

Så är Max tillbaka I Roswell New Mexico dock mot sin vilja, men det bryr jag mig inte direkt om, jag är bara glad att han är tillbaka! För även om jag förstår vad han menar så anser jag att han har fel, framför allt med tanke på hur starta och smarta människor (eller Aliens) han har runt sig. Jag älskar också att se Flashbacks från deras barndom. Jag vill ju lära mig så mycket som möjligt om dom och förstå varför dom är på jorden och vart dom är ifrån!

Ibland kan jag sitta och kolla på New Amsterdam men några timmar senare helt ha glömt bort vad jag sett. Detta avsnittet var tyvärr lite så, som tyvärr nog också är det sista för säsongen, för jag tyckte att det verkar som att dom bygger upp en intressant story med Helen som jag vill se mer av. Även Laurel med sin mamma är något som jag vill se mer av… Kapour hade också ett intressant avsnitt när jag tänker efter och hans hissscen med hon chefen var ju sjukt underhållande. Så ja avsnittet var ju ganska bra när jag tänker efter, det är bara det att jag behöver tänka efter…

Riverdale är tillbaka och jag är ju inte jätteimponerad om jag ska vara helt ärlig. Men det är inte alltid jag blir övertygad av musikalavsnitt. Framför allt när jag inte känner till den musikal som den är baserad på. Det jag är sjukt imponerad över är hur duktiga sångare denna serien har! Känns ju som att alla kan sjunga! Nu kommer jag nog bli väldigt opopulär men jag gillar faktiskt tanken på Betty och Archie, men det kan också vara för att jag känner för en nya storyline då jag börjar tröttna på serien!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

Instagram @seriebloggen