Avsnittsammanfattning Vecka 13 del 3

Sakta men säkert jobbar jag mig igenom förra veckans serier och har endast ett avsnitt av manifest kvar som kommer i nästa inlägg. Sen är jag helt upto date igen! Det märks verkligen att serien börjar komma igång nu för det kommer oftast ett par avsnitt om dagen just nu och det är verkligen välkommet!

Chicago MED försöker verkligen bygga upp någon typ av jobbigt drama mellan Ethan och Will och det gillar jag verkligen inte. Jag orkar definitivt inte med dom om dom ska bråka som samma tjej också räcker det inte med deras problem på jobbet? Crockett är definitivt en intressant karaktär jag gillade honom verkligen i det här avsnittet och hur han hanterade sin patient. Samtidigt är han väldigt otippad och det är på gott och ont. Ibland är mysteriet bra men ibland gör det storyn lite osammanhängande istället.

Casey har inte varit den trevligaste i Chicago Fire det senaste men jag tyckte ändå att han ryckte upp sig och verkligen behandlade Brett bra i avsnittet vilket är ett stort plus. Sen har vi Blake som faktiskt sa ifrån till honom. Det verkade ju bita eftersom han gick och pratade med Will om huvudvärken även om han inte uppsökt sjukhus ännu. Överlag ett bra avsnitt vilket känns bra i dessa tider då det känns som att alla serier som man ser på har en svacka…

Jag tyckte så synd om Adam i detta här avsnittet av Chicago PD. Visst att jag kan förstå att Kim blev misstänksam mot Adam efter hur han pratade i bilen. Men det måste också vara okej att få ventilera med sina vänner när man är arg eller besviken men det betyder inte att man kommer att skjuta någon för det. Så jag förstår att han känner sig sviken, både av sin pappa för att han faktiskt gjort fel men också av Kim som är hans partner.

Jag är genuint trött på alla scener i Grey’s Anatomy med Meredith på en strand. Men detta avsnitt med ett besök av Lexi och Mark fick mig ändå att må ganska bra! Dock känner jag att det är dags för Meredith att vakna upp, men det går ju åt rätt håll nu när hon inte behöver respirator. Kul med Amalia och Teddy i som vänner det var faktiskt väldigt underhållande. Jag känner dock att Maggie kanske går lite väl fort fram i sitt förhållande med den andra läkaren… även om jag förstår att långdistans är svårt behöver man ju inte kasta sig in i äktenskap.

Sista avsnittet för säsongen av Alla utom vi och snacka om Cliffhanger som dom lämnade oss med! Inte helt okej faktiskt! Så jag hoppas innerligt att det kommer en till säsong nu så man får veta hur det går för dom. Vi har ju ändå suttit i 10 avsitt och fått följa med på deras resa att bli gravida och då vill man ju veta hur det går för dom och om det lyckats och dom är gravida. Dock kändes det kanske inte helt positivt mot slutet när dom fick samtalet från läkaren men man vet ju aldrig!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer