Avsnittsammanfattning Vecka 13 del 2

Ligger fortfarande lite efter med alla avsnittssammanfattningar. Men här kommer i alla fall en uppdatering. Ska försöka jobba på så att jag blir klar med de andra avsnitten snart också men påsk ledigheten har kommit lite i mellan och det har varit svårt att få ro till se serier i lugn och ro…

Det här avsnittet av Charmed tyckte jag bara var konstigt. Hela grejen med Macy och hennes olika jag. Fattade inte så mycket och lyckades somna två gånger under samma avsnitt vilket inte är ett bra betyg. Abby har nog blivit min nya favorit i serien, henne vill jag gärna se mer av framöver. Hon lyfter varje avsnitt hon är med i…

WOW vilket avsnitt av Snowpiercer! Jag älskade hur dom gjorde revolt och bröt av en bit av tåget för att hitta Melanie. Jag är dock helt förkrossad över att jag hon faktiskt dog. Jag hade hoppats på att dom skulle hitta henne vid liv. Men nu hittade dom i alla fall hennes forskning och vet att det finns delar av jorden som börjar bli varmare så jag hoppas innerligt på en till säsong för att få revanch mot Wilford och gänget.

The Flash har en ny story på gång. Dels att killerfrost som nu är en egen person är efterlyst av presidenten och att Barry verkar ha tagit skada på något sätt av att ha blivit så rädd av mardrömsmonstret att han fick sätta sig själv i koma. Detta känns som den ”nya” säsongens story och jag är öppen för den, inte övertygad än om att jag kommer gilla den men det är värt ett försök.

Jag tyckte att det var kul att få lära känna den nya läkaren i New Amsterdam lite mer, det jag sett av henne hittills gillar jag och även om jag saknar Kapoor så är hon är bra stand-in. Floyd som Laurels läkare på akuten var också underhållande att se, han gör sitt bästa men passar helt enkelt inte in… Den har vi Iggy som kämpar på och jag gillar verkligen han och hur han hanterar människor. Mer av honom tack!

Hiram släpper lös fångar i Riverdale och vi fick träffa Chick och Charles dyker upp hemma hos Betty. Jag måste säga att den storyn tycker jag spårade lite för mycket för min smak. Sen har vi Veronica som inte lyckas få igenom sin skilsmässa, mig gör det inte så mycket är ändå inte intresserad av henne och Archie. Sen är jag också en aning fundersam över hela grejen med Jughead och hela Alien grejen nu. Det börjar bara bli lite för konstigt för min smak.

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer