Avsnittsammanfattning Vecka 13 Del 2

Jag har skrivit det ett antal gånger nu men det är för det är sant. Jag borde inte ha några problem med att hinna se allt som kommer ut direkt. Men jag har just nu väldigt svårt att få ro att sitta ner och se på något. Men det kan nog vara bra att komma ur nyhetsträsket snart och börja se på serier på riktigt igen. Dock är ju frågan hur länge det kommer ut serier då alla serier har fått pausa sin inspelning…

Det blir mer och mer uppenbart att Rosa kommer att ställa till med problem i Roswell New Mexico. Hon är barnslig, trotsig och faktiskt ganska korkad, vilket är förvånande med tanke på hur smart hennes syster är. Sen har vi Max och där förstår jag faktiskt inte riktigt vad hans problem är och varför han inte vill bli räddad. Sen tycker jag också att Isobel beter sig konstigt vilket jag kan förstå men hon känns också instabil.

Ibland förstår jag mig inte på förhållandena I Chicago MED. Jag gillar April och Ethan men nu väntar jag bara på kaoset ska bryta ut. Sen har vi Will och Hannah som jag gillar men som borde hålla sig ifrån varande. Nathalie och Crocet känns och som att det finns något där men lite oklart vad än. Tycker dock att dom i detta avsnittet var ett bra team. Natalie har ju hållt lite lägre profil det senaste och det är en positiv sak. Något Will inte har, jag förstår inte det känns som att dom två letar efter problem.

Chicago Fire leverar verkligen just nu. Spännande avsnitt, jag gillar hela girl power grejen som Stella håller på med. Team känslan i fire House 51 är på topp och det är så härligt att se. Men shit vad dom teasar oss med Casey och Brett! Bara hela grejen med att han var där när hon fick reda på att hennes mamma dog under förlosningen var ju helt galet. Jag hoppas bara att hon får vara en del i sin systers liv. Antingen att pappan accepterar henne eller lämnar systern till henne. För jag vill verkligen inte att han ska försvinna med hennes syster…

Tyvärr levererar inte Chicago PD på samma nivå som chicago fire men alla serier kan ju inte vara på topp hela tiden. Jag gillar karaktärerna och det är det viktigaste för att serien ska kunna intressera mig igen. Jag tyckte dock att det var väldigt intressant att få följa Vanessa och lära sig mer om henne. Haley och Hank är också charmiga och jag gillar när han sa att han ville att hon skulle vara sig själv och inte honom och det gillar jag!

Josie är tillbaka så tack och lov drog inte Legacies ut på den storyn längre än nödvändigt. Dock blir man ju lite oroad över att Landon inte vaknar men är faktiskt inte så himla orolig över det egentligen för det kommer han att göra. Avsnittet stora höjdpunkt måste nog ha varit Hope som Lizzie, skrattade åt det så många gånger under avsnittet.

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer