Avsnittsammanfattning vecka 11 del 3

Så kul med ett tredje inlägg för vecka 11. Även om jag tycker det är kul att det kommer massa serier så är faktiskt inte kvalitén på det jag ser ganska medioker… är det någon annan som uppfattar det så också? Jag gillar verkligen de flesta av serierna som jag ser på men många av de som jag har på mitt veckoschema är halv tråkiga just nu. Snowpiercer är nog mitt undantag och kanske chicago fire… men jag behöver lite mer aktion med det mesta…

Den nya läkaren i Chicago MED som är där för att hjälpa Ethan är verkligen irriterande! Vet inte hur jag ska beskriva det på ett annat sätt, vist hade han rätt om Ethans patient men han är ju så sjukt arrogant när andra ställer frågor är inte en teamplayer. Sen har vi Natalie och Crockett där har det gått väldigt fort! Vet inte riktigt vad jag känner där längre. Jag gillar dom ihop men det känns just nu nästan lite påtvingat, eller det är i alla fall något som saknas.

Jag hopps verkligen att Casey kommer bli okej för vad hade Chicago Fire varit utan Matt Casey! Jag hoppas bara att han lyssnar på sin syster och söker vård! Annars var nog Mouch den stora underhållaren i detta avsnitt. Tycker också att han förtjänade sitt intyg även om han faktiskt inte gjorde ett enda av uppgifterna rätt.

Kul med en ny polis i Chicago PD det kan vara bra att få in lite nytt blod som kan röra runt i grytan lite. Nu lyssnade han ju inte på teamet och gjorde det som han skulle, men helt ärligt kan jag inte döma honom efter det för det är precis så alla andra i Intellegens har gjort mer än en gång. Sen kanske vissa saker som han gjorde var lite väl dumma och riskfulla, men jag hoppas ändå att man får se mer av honom.

Detta avsnittet av Legacies kändes så corona anpassat. Många av skådespelarna hade många scener tillsammans med det mixades inte så mycket… ja men är nog lite skadad i sitt tänk just nu helt enkelt…. Jag tycker att det ska bli intressant att se vad som händer med de nya skådepelarna. Men jag är faktiskt lite trött på serien, jag orkar inte med mer av Hope och Langdon och deras story tar ju upp ca 50% av storyn. Jag behöver faktiskt att något nytt händer…

Äntligen verkar det som att Grey’s Anatomy får tillbaka Meredith Grey och det behövs. Annars tyckte jag att avsnittet var fruktansvärt jobbigt att behöva följa hur man sörjde Deluca även om det verkligen var något som behövdes. Linc är en karaktär som verkligen har växt och han var nog min favorit i det här avsnittet. När han och Amelia bråkade och han kom in och sa att han kommer komma tillbaka även om han behöver gå för att han är en bra kille! Dom två är så roliga tillsammans!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer