Avsnittsammanfattning Vecka 10 Del 2

Så här kommer lite tankar om förra veckans avsnitt. Lite sent, men med tanke på att jag var bortrest i helgen så känns det ändå ganska rimligt. Kämpar på att leverera inlägg just nu, har levt i ett renoveringsobjekt ett par månader nu. Men är just nu inne i ett väldigt intensivt skede där det blir många sena kvällar och många som hjälper till vilket gör det svårt att ha en serie på i bakgrunden. Men efter i morgon kommer jag förhoppningsvis ha golv hemma och då kan det lugna ner sig lite igen.

Vilket härligt avsnitt av DC’s Legends of Tomorrow och aldrig hade väl jag trott att jag skulle vara glad över att Damien Dahrk skulle komma tillbaka. Men han var faktiskt väldigt rolig i rollen som överbeskyddande pappa. Det var också kul att Ray och Nora gifte sig även om det gick väldigt fort. Det som är lite tråkigt är att dom kommer att lämna serien, om jag har förstått det hela rätt efter denna säsongen. Men det gör det ännu roligare att dom får vara lyckliga!

Jag är så glad över att TJ lever, det kan vara det bästa hittills i denna säsongen av Manifest. Så nu kanske vi kan få en Olive med en lite större realistiskt tänkande också! Jag är ju inte lika säker som alla andra att Jared är elak, jag hoppas snarare på att han jobbar undercover. Dock vekar det ju som att Zeek inte kommer att vara med så himla mycket till med tanke på att han redan börjar få frysskador. Om det nu inte är så att Sanvi har lyckats lösa ett botemedel vill säga. Men jag gillar ju inte tanken på att botemedlet gör dom vanliga istället.

Spännande avsnitt av Chicago MED, där Crockett och Natalie blev kidnappade för att hjälpa en skadad kriminell person. Har dock en känsla av att dom två kommer att börja dejta inom kort… Sen hade vi också Hannah som lite mot sin vilja nu ligger inne på avgiftning och visst var det jobbigt att se, jag tyckte också att Will var lite krockad som gick dit och skulle hjälpa henne. Dels för att besök inte rekommenderas och sen vem är han att leka gud och bryta mot regler…

Just nu är Chicago Fire så himla bra och mysig, man mår helt enkelt bra av denna serien just nu. Boden och Stella på diet var också så himla underhållande. Christopher som bara är sig själv och är snäll som tusan men faktiskt inte riktigt lyssnar på vilken hjälp som önskas av honom. Men det var fint av Lilly att säga att det var hans råd som hon ville ha inte hans pengar. Men det bästa i detta avsnittet måste ändå vara Brett, att se henne bygga en relation med sin mamma och se deras relation växa fram och hur Casey alltid är där för henne. Hennes mammas kommentar om henne och Casey var ändå den bästa och tyder ännu mer på att vi inom en tid kommer att ha dom ihop…

Just nu har nog egentligen Chicago PD sin största svacka hittills i serien historia, då den har väldigt svårt att fånga mitt intresse. Dock har vi vissa ljusglimtar i den så som Jay och Hailey som är så bra tillsammans, just nu är jag bara glad över att dom är partners igen, men har ju även ett litet ship där som jag vill se mer av. Sen har vi Adam som tar kål på mig med sin gullighet. Hans kommentar till Kim efter att hon gått att han fortfarande är där för henne var allt. Känner att hoppet lever där fortfarande även om det är lite tungt just nu. Kim måste få sörja och hennes hockeypresent till Adam visar ju ändå att hon är på god väg att må bättre då hon ser vad andra gör för henne.

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer