Avsnittsammanfattning 

Två serier i denna avsnittsammanfattning så har nu visat säsongens sista avsnitt. Tyvärr är det dom två i detta inlägg som jag faktiskt uppskattar att se på mest nämligen Roswell new Mexico och Chesapeake Shores. Dock slutade båda på ett sätt som gör att det känns som att det kommer en till säsong av dom.

Sista avsnittet av Chesapeake Shores och därför bjöd dom på lite mer drama än vanligt men efter det här slutet räknar jag med en till säsong. Davids pappa har tagit familjen pengar och dragit. Connor verkade få en hjärtattack, och Abby skulle välja någon av killarna. Megan och Mick hinner inte mer än att bli officiella innan det blir problem dock tycker jag att Mick var lite väl hård. Luke klarade sig undan fängelse vilket kändes skönt. Det värsta i avsnittet var nog Kevin och Sarah dom tycker jag så himla synd om…

Wow vilket spännande avsnitt Roswell New Mexico bjöd på. Visst räknande jag nog någonstans med att Roswell gänget skulle vinna. Men det var så himla mycket runt om kring. Med allt från Isobel som försökte få tillbaka sitt svärd för att hon inte litsade på planen och Max och Jones som hela tiden bytte kroppar. Sen har vi Kyle och Isobel som jag bara blir mer och mer förtjust i. Jag har tyvärr inte sett originalserien än, men till och med jag hoppade av glädje när en från originalserien dök upp i slutet av avsnittet, det bådar gott inför nästa säsong!

Vad hade Chicago PD varit utan Jay som alltid står upp för det som är rätt och det goda. Visst har jag en viss förståelse för det som hände med Hank och Haley. Men grejen med Hank är att det händer för ofta och visst hade Jay rätt i att dom hittade Kim via ett bra polisarbete och det andra var onödigt. Även om jag kanske tyckte att han var lite väl hård… Fallet i avsnittet med de kidnappade barnen var också brutalt att se och man kan ju förstå att Haley tappade det lite, för vem hade inte gjort det.

Blev lite förvånad över att Kara från och med nu ska vara Supergirl på heltid, det hade jag nog faktiskt inte helt räknat med. Visst att hon har haft lite mycket det senaste, men att vara journalist har ändå varit en stor del av hennes identitet. Vi fick i det här avsnittet också träffa Nias storasyster som jag nog ändå känner mig lite tveksam till. Först gillade jag henne och trodde att hon hade förändrats men det visade sig att hon var ganska självisk i alla fall…

Ett svartvitt avsnitt av Stargirl var inte direkt upplyftande men, men det hände ändå lite i det här avsnittet. Både Cindy och Chuck blev räddade från skugglanden dock dog Shade på kuppen. Jag har under ett par avsnitt trott att säsongen närmar sig sitt slut men nu verkar det vara två avsnitt kvar i alla fall. Men nu är frågan om Cindy kommer byta sida och bli god… jag hoppas nästan det.

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar