Avsnittsammanfattning

Jag har hamnat lite efter med mina serier på veckoschemat. Men jag jobbar på det och kommer försöka trycka ut några sådana här inlägg i veckan. Jag blev också super glad över att man nu kunde se de nya avsnitten av Chicago serierna på Viaplay med ett nytt avsnitt varje vecka. Så bra gjort av Viaplay att ta in dom i takt med att avsnitten visas, mer sånt tack!

Chicago MED är tillbaka och som jag saknat mina Chicago serier! Jag blev faktiskt ganska förvirrad under det här avsnittet då det var så många nya karaktärer, dock ser jag det som väldigt positivt, det behövdes lite ny energi i serien. Så jag är nu väldigt taggad på MED även om just det här avsnittet i många avseenden handlade om att presentera de nya och kanske inte var superspännande i sig.

Finns på Viaplay

Jag var sjukt nervös när jag satte i gång det första avsnittet av Chicago Fire. Förra säsongen slutade minst sagt med en cliffhanger och det var så många rykten om att Severide skulle sluta så man var ju livrädd att han skulle drunkna. Sen skrämmer dom nästan livet ur oss men en medvetslös Cruz. Så att dom båda överlevde gjorde mig glad. Annars ett ganska lugnt avsnitt men jag älskade Casey och Brett, så ser fram emot fortsättningen.

Finns på Viaplay

Det här var också ett avsnitt av Chicago PD var jag också väldigt nervös över att sätta på. Chicago serierna är inte helt främmande mot att ta död på karaktärer i säsongsfinaler så jag höll andan hela avsnittet tills man såg att Kim var okej. Sen tyckte jag att det var jobbigt att se Haley och hur hon mådde. Jag är lite orolig över att hon har hamnat i en sits som hon inte kan hantera och att det kommer att påverka hennes jobb och relation med Jay, som jag älskar. Men hela grejen med frieriet kändes bara fel…

Finns på Viaplay

Ja vad ska man säga Riverdale levererade ett till musikalavsnitt, just nu känns det som att serien har mer fokus på sång och dans än att faktiskt ha en vettig handling. Betty hanterar sin familjesituation efter att dom hittade Polly, vilket så klart är tragiskt på alla sätt. Veronica och Archie är jag bara trött på, det finns inte något mer att hämta ur den storyn. Sen har vi Cheryl och hennes lilla sekt som bara blir löjligare och löjligare för varje avsnitt. Dags för riverdale att rycka upp sig helt enkelt.

Finns på Netflix

För att vara Chesapeake Shores så var detta ett väldigt dramatiskt avsnitt. Även om Bree ochh Lukes drama löste sig snabbt och bra och Abby och Evan var underhållande som vanligt. Men det gåt inte att komma ifrån att det är lite oroväckande att Mike är borta, jag hoppas så klart på att han är okej men han är ju inte heller en favorit hos mig. Dock känns han som klistret som håller hela familjen samman. Något som jag tycker är lite jobbigt är att Jess som jag alltid gillat innan nu faktiskt är ganska jobbig…

Finns på Netflix

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer