Avsnittsammanfattning

Det är helt galet hur lite tid man har när man arbetar 100%. Jag har varit permiterad och arbetat mellan 20-40% i ca 1 ½ år och från och med i fredags gick jag upp på 100% vilket gjorde att allt tid försvann. Jag hinner knappt se några serier längre, helt galet!

Jag börjar helt ärligt att fundera över om någon tycker att Riverdale är bra längre. Alla kommentarer som jag ser om den är åt det negativa hållet. Samtidigt ser många på den och jag är en av dom, men för min del handlar det mer om att jag hatar att avsluta en serie innan den är klart oavsett kvalitet. Cheryl och Kevins sekt är ju bara patetisk och nu verkar det som att Cheryl tror på det hon säger själv. Hiram försökte döda Archie vilket också känns så löjligt som att Archie är roten till hans problem. Det verkar också som att dom hittade Polly verkligen på tiden men det känns som dom hade byggt upp en helt annan story med Aliens som nu bara slängdes bort….

Jag kan inte säga att jag är superimponerad av det här avsnittet av Stargirl men det hade vissa delar som fångade mitt intresse. Yolandas ångest var kanske inte en av dom grejerna, jag tycker hela grejen med så unga barn som superhjältar blir löjlig. Men det som intresserade mig var grejen med den lilla killen och hur han verkar påverka personer och så grejen med Brainwave som verkade ha tagit sig in i hennes huvud.

Vissa delar av det här avsnittet av Supergirl var minst sagt förirrande när det kändes som att man var fast i någon loop som i sig var väldigt ointressant. Hela grejen med Guardian är i mina ögon väldigt ointressant och tråkig att följa. Jag önskade att jag hade gillat det, tyckte också att hon verkade gnällig för att hon inte fick hjälp trotts att alla runt henne hade fullt upp…

Man slutar aldrig att förvånas över hur naiva dom är i Roswell New Mexico kring Jones och vad han kan hitta på. Samtidigt som det också är väldigt underhållande! Jag hade inte förväntat mig att storyn med Liz LA vän var över men jag var nog inte heller helt beredd på att han skulle arbeta med Jones. Michael och Alex är också så fina älskar att dom äntligen är tillsammans igen. Roswell är så himla bra helt enkelt.

Det är helt galet för nu har snart en till säsong av Chesapeake Shores passerat utan att något egentligen har hänt. Samtidigt som den är supermysig… Eller Kevins och Sarah ska få barn och det gick från omöjligt till gravid i en farlig fart! Sen måste jag nog säga att Abbys lärarkille må vara snäll och så men jätte underhållande är han inte, så jag är absolut glad över att Evan stannar längre och inte drar sig ut projektet!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer