Avsnittsammanfattning

Nu är det söndag och en vecka senare så har jag nu lyckats publicera alla mina avsnittsinlägg! 😁

Max mår inte bra det var tydligt under hela avsnittet av New Amsterdam men även om han betedde sig som ett praktsvin, vilket han verkligen gjorde så kunde man inte låta bli att tycka synd om honom när man faktiskt fick reda på att hans mediciner inte hjälper. Men det som känns bra är att han verkar ha bestämt sig för att börja kämpa och det är något som han verkligen behövde göra och sluta leva i en förnekelse…

Åh vilket jobbigt avsnitt av DCs Legends of Tomorrow Ray är inte längre besatt av Neron, han kontrolleras just nu helt och hållet av honom, men jag hoppas att Nora och Constantine kan hitta någon bra lösning på detta förserien hade verkligen inte varit den samma utan Ray Palmer. Det som jag gillade i avsnittet var Zari och Nate, men några ordentliga knuffar så verkar det som att deras förhållande börjar gå framåt. Vi har också Mike som fick avslöja att det är han som är författaren till alla kärlek böckerna som folk tydligen älskar.

Jag har sagt det innan men med tanke på hur mycket hat jag spydde på orignial serien så ståls det att nämnas igen och det är att Pretty Little Liars: the perfectionistslevererar verkligen! Den spännande och bra karaktärer. Mitt största orosmoment för stunden är det faktum att jag inte riktigt kan se vad grund storyn är och är väl det som skrämmer mig lite. Jag är väldigt glad över att Dylans pojkvän kom tillbaka och kändes det så där att han fuskade på provet och frågan är hur den jäkla detektiven visste om det och vad hennes problem faktiskt är. Vi har också Ava som nog är min favorit av dom alla och jag tror att vi kan ha ett nytt kärleksintresse för henne på gång och han blev man inte ledsen av att kolla på så det välkomnas verkligen!

Då var The 100tillbaka och avsnittet gjorde mig inte besviken. Som vanligt hände mycket men det kändes okej trotts att det var säsongens första avsnitt så kom man in i det fort. Dom har nu kommit fram till en ny planet som verkar vara bebolig och det verkar också som att den redan är bebodd. Det verkar också som att insekterna där i stort sätt kan äta upp dom och att solen kan göra dom galna, men det är något som jag ändå tycker verkar spännande att följa! Framför allt med tanke på att någon tog deras skepp!

Detta var ett väldigt spännande avsnitt av Chicago MED, som just nu också är min favorit av Chicago serierna. I dett avsnittet blev ett gäng av läkarna tagna som gisslan i akuten för att en ung man var ledsen över att hans flickvän valt att adoptera bort deras barn eftersom hon kände att hon inte kunde tagit hand om barnet själv och han bara försvann när hon blev gravid. Men något fel på honom var det även om man till en början tyckte synd om honom för en vettig person går inte och hämtar en pistol och börjar skjuta inne på ett sjukhus. Alla läkare klarade sig i alla fall och den enda som tog var pappan. Dock visade det sig att Connors pappa är väldigt sjuk.

#newamsterdam #100 #chiagomed #prettylittleliars #pll #legendsoftomorrow #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer