Avsnittsammanfattning

Nu är vi bara ett inlägg från att jag ska vara helt up to date, höll jag på att säga, men det stämmer inte utan då är vi up to date med alla serier som jag tidigare låg efter i och såg på förra helgen. Men vi kan väl säga att vi börjar på ny kula på måndag en veckas serier är man snabbt igenom!

Nora är tillbaka och samarbetar med brottslingar i The Flash. Jag trodde dock aldrig att hon på riktigt hade gått över to the dark side och visst hade jag rätt även om jag faktiskt tvivlade på mig själv några gånger under avsnittet. Men det slutade i alla fall med att Barry valde att lita på Nora och att hennes plan faktiskt kan fungera. Sen hade vi en söt scen mellan Ralf och Catlin,jag känner ett nytt ship växa fram där dom båda behöver lite kärlek i livet!

Hur söta är inte Fallon och Liam i Dynasty!Det känns också bra att Fallon på riktigt börjat förstå hur galen hennes bror faktiskt är! Efter hennes heart to heart med sin mamma som nu ska åka utolands för att fixa till sitt ansikte igen så gav hon ändå små hintar om vad hennes bror gjort. Nu är bara frågan hur Jeff ska överleva den förgiftningen som han blivit utsatt för och när Blake också ska se det, för han är ju egentligen smart men just nu förbilndad av att ha fått tilbaka sin son.

Just nu tycker jag faktiskt att DCs Legends of Tomorrowär den bästa av DC serierna. Karaktärerna har verkligen hittat sin roll och fungerar bra med varandra storyn är bra men inte för seriös och man vet att dom kommer göra massa fel men saker kommer ordna upp sig. Detta avsnittets stora plus är kärlekshistorien som börjar blomma upp mellan Zari och Nate samt Nora och Ray. Problemet just nu är bara att Ray blev besatt av en demon och ingen verkar inse det….

Man marker att Shadowhuntersbörjar lida mot sitt slut och det stora kriget är på väg att bryta ut eller det gjorde faktiskt det i detta avsnittet, dom hinner inte göra mer än att rädda Clary innan demonerna strömmar in i Alicante. Det finaste i avsnittet var ju att Magnus listade ut vad Alec hade gjort och att dom så fint gifte sig i Alicante med ett krig som rasar runt om kring dom! Det som gjorde mig mindre glad var att Magnus offrade sig själv så åk<te till Edom bara för att stänga sprickan, den stora frågan nu är om och hur han ska kunna komma tillbaka till Alec!

Jane the Virgins sista säsong levererar verkligen på det emotionella planet. Man kan inte annat än att lida för med alla karaktärer som har det jobbigt även om dom alltid lyckas putta in en stor dos av humor i avsnitten. Den stora splittringen i mig handlar Michael och Rafael, jag har nog egentligen alltid varit team Rafael, men jag gillar ändå Michel så himla mycket! Det jag hoppas på är att han och Jane ska inse att dom vuxit ifrån varandra under åren som han var borta och att Rafael faktiskt förlåter hennes velande…

#legendsoftomorrow #janethevirgin #shadowhunters #theflash #dynasty #tv #tvserier #seriebloggen

Gillar