Avsnittsammanfattning

Hello! Jag fortsätter att bara pumpa ut inlägg från min serietittar helg som jag hade. Jag har faktiskt lite faktiskt inte riktigt förstått hur extremt långt efter jag faktiskt hade hamnat, men det tar mer än en helg att komma ikapp är det faktiskt illa! Detta hände mig förra våren också och då var jag inte helt ikapp fören efter sommaren!

Om jag har förstått det hela rätt var detta säsongsavslutningen av Roswell new mexico, tyvärr för det betyder att jag måste vänta jättelänge på nya avsnitt! Och få svar på mina frågor. Som what vad är grejen med att Rosa lever, betyder det att hennes pappa var ailen då och att hon är halv alien som kunde leva i en son podd eller what?! Sen har vi Max som lärde sig mer om sina krafter helade Micheal som inte åkte direkt till Alex som jag hade förväntat mig, men det som kanske förvånade mig mest av allt var nog slutet när Max helade Rosa på bekostnad av sitt eget liv eller kan Liz få in honom i en podd och hitta ett sätt att rädda livet på honom, för vad hade serien varit utan Max!

Kara jobbar för fullt för att rentvå Supergirl och det känns so matt det går ganska bra för henne. Det som jag dock är lite orolig över är att Ben kommer att vara mer galen än vanligt nu när en Alien mördat hans fru. Det som känns lite tryggare är att Bens son inser att hans pappa kanske inte har helt rätt hela tiden och det kan kanske vara vändpunkten i det hela.

Detta är verkligen inte Bettys säsong av Riverdale, för inget går bra för henne. När hon ifrågasatte om hennes pappa verkligen var död så kände jag driekt att nej det är han så klart inte. Det jag inte förstår är varför han gav sig på Betty på detta sättet! Jag kan också säga att jag för första gången är lite osäker på vad jag tycker om The Farm för jag är inte helt emot att hon stannar där för att ta skydd från sin pappa!

Lite annorlunda avsnitt av Arrow där jag faktiskt trodde att Dana hade blivit utesluten ur teamet och inte visste vad som hade hänt. Det var även kul att ha tillbaka Roy i avsnittet även om han fått i sig Mercuda och var på krigsstigen och råkade döda några vakter. Ja det verkade som att allt gick bra för ända fram till slutet då det visade sig att Olivers syster hade övervakningsfilmer som visar vad som hände och att Roy är mördaren som alla försöker täcka upp för.

Det tog inte lång tid för Charmed systrarna att hitta Harry och så råkade deras nya Whitelighter dö på kuppen, vilket hon inte förtjänade men samtidigt är jag så nöjd över att Harry är i säkerhet. Parker gick det dock inte så bra för, hans bror mördade hans mamma och såg till att han inte fick i sig sin sista dos med medicinen som skulle göra honom mänsklig, dessutom trodde han att det var han som dödade sin mamma och att Maggie gjorde slut med honom också…

#roswell #supergirl #riverdale #charmed #arrow #tv #tvserier #seriebloggen

Gillar