Avsnittsammanfattning

Sakta men säkert jobbar jag mig nu igenom alla avsnitt som jag missat under dom senaste veckorna och detta har varit ett mycket större projekt än vad jag hade kunnat tänka mig, ”problemet” är också att det hela tiden kommer ut nya avsnitt, så man kan tro att man börjar få läget under kontroll och betat av en massa serier, men icke! För huxflux har det dykt upp nya avsnitt i min app att se!

Jag har redan tröttnat på Janes kärleksproblem i Jane the Virgin självklart tycker jag synd om henne för att hon är i en jobbig situation, men samtidigt har hon en familj att tänka på och jag tycker att hon var självisk när det kom till Mateo. Det roligaste i avsnittet var nog Rogelio och Stefan hur dom valde att bli vänner för Darcy och Babys skull.

Oliver vägrar att ge upp hoppet om hans nya syster i Arrow samtidigt som hon försöker stjäla programmet som Felicity utvecklat och därför tvingas förstöra. Nu verkade det som i framtidsscenerna som att det programmet hade byggts upp på nytt även om Felicity sa att hon inte skulle göra det och nu kan det dessutom användas som ett vapen. Så jag antar att Felicitys farhågor nu håller på att bli besannade.

I detta avsnittet av The Flash så har vi fått mer info om Nora och hennes beslut att samarbeta med Eobard och varför hon har gjort som hon gjort. Jag tycker dock att Barry var lite hård mot henne som lämnade tillbaka henne hemma i hennes egen tid. Samtidigt som jag förstår att man inte kan lite på henne eftersom hon samarbetat med hans största fiende och ljugit om det under en så lång tid!

En av serierna som jag saknat mest den senaste tiden är Dynasty, framför allt med tanke på hur förra avsnittet slutar med att Liam kliver in i Fallons nya kontor! Det visade sig att han hade en bok som hennes nya företag skulle publicera och boken handlade om henne! Asså shit vad jag shippar dom två tillsammans! Jag bryr mig inte vad som händer med alla andra i serien just nu jag vill bara se dom. Kanske för att Fallons nya bror är helt galen och vill man ha ett ytterligare bevis på det kan man bara kolla på hans mammas nya ansikte som ser ut som Fallons…

Jag hade hoppats att Supergirl skulle ha haft the DA på sin sida men den turen hade dom tyvärr inte riktigt, men hon har ändå några där som skulle göra allt för att skydda henne. Jag gillar också att hon själv insett att det bästa som hon kan göra just nu är att ligga lågt och inte dra till sig någon uppmärksamhet alls. Det är för många just nu som ser henne som en fiende, det är bara att kolla på han som hon räddade ur bilen, inte ens efter det kunde han lita på henne.

#supergirl #dynasy #arrow #theflash #janethevirgin #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer