Avsnittsammanfattning

Som jag skrivit tidigare så ligger jag väldigt efter i mina serier och det är inte så jag vill ha det, men inte mycket att göra något åt när det är mycket att göra. Men på grund av lite ledighet så känner jag att det börjar gå bättre, har inte riktigt koll på vilken vecka avsnitten tillhör så just nu kör jag bara!

Detta var ett väldigt mysigt och kärleksfullt avsnitt av Grey’s Anatomy. Meredith och Deluca är så löjligt söta tillsammans och nu har hon även berättat för sina barn om honom. Owen tar tag i sig själv. Amelia och Lincoln är så fina ihop. Mina problem i detta avsnittet är Jo som jag faktiskt bara tycker är jobbig just nu. Jag blev också väldigt besviken på Nico som var väldigt elak mot Levi och det förtjänade han inte…

DC’s Legends of tomorrow bjöd på ett minst sagt annorlunda avsnitt med en extremt mycket sex på temat. Ray och Nora fick äntligen till det frågan är bara vad som händer när förtrollningen bryts. Sen har vi Zari som verkar ha känslor för Nate vilket när något som jag tror att jag gillar. Jag måste också nämna vilken fantastiksångerska Zari är! Eller ja skådespelerskan är kanske är mer korrekt!

Jag tycker att Riverdaleär lite jobbigt att kolla på just nu. Jag tycker så himla synd om Betty som kämpar för att få tillbaka sin mamma från the farm. Cheryl är en så pass trogen anhängare att hon var villig att dumpa sin flickvän för det. Det var dock den stora öppningen också nu kan Toni gå under cover och lista ut vad dom gör där för att få med sig alla på galensakpet! Sen undrar jag också vad hela grejen med Jellybean och kungen varför vill han åt henne egentligen…

Clarie som en badguy i Shadowhuntersgår ju bara inte! Hon ser ju så löjligt genomsnäll ut i varje sen, men samtidigt som hon vill vara tuff. Så nej det fungerar inte för mig! Sen har vi Magnus i detta avsnittet shit vad synd jag tyckte om honom. Samtidigt som jag tycker att han borde lista ut att hans pappa har något på gång när han dyker upp precis efter att Alec har gjort slut med honom och ger tillbaka hans magi.

Efter en liten paus är nu Gothamtillbaka och man märker att serien börjar lida mot sitt slut. I detta avsnittet van dom fighten och kan nu börja bygga upp Gotham igen även om det länge såg väldigt mörkt ut för gänget! Pingvin och Nigma är någon typ av frenemys som samarbetar men kanske inte litar på varandra. Barbara har verkligen vänt om och är nu god vilket också känns märkligt och Bruce lämnar Gotham, Alfred och Selena. Det ska i alla fall bli spännande att se hur dom knyter ihop säcken sen.

#greysanatomy #shadowhunters #gotham #riverdale #legendsoftomorrow #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer