Avsnittsammanfattning

Som ni kanske har märkt här så tog jag påskledigt från bloggen. Inte för att jag planerat det, men när jag bodde i vårt sommarhus med hela familjen så kände jag inte riktigt att jag fick någon ro att se på något. Så därför blir det nu ett väldigt sent inlägg också för att det tar lite tid att komma ikapp i allt!

Detta avsnittet av Grey’s Anatomyvar fokuserat på Amelia och man fick även träffa hennes systrar för visst har vi hört talas om alla dessa Shepard systrar sedan säsong 1 men nu har vi också fått träffa dom. Jag tyckte att detta avsnittet var så charmigt och mysigt och i vissa lägen jobbigt för man fick en förståelse för Amelia även om man också kan tycka att hon överdriver en hel del om hur förfärliga hennes systrar är. Sen har vi Lincoln som på många sett är så perfekt som en kille kan bli, helt enkelt en drömkille för henne!

Det är Halloween iShadowhuntersoch Simons syster klär ut sig till en vampyr vilket var det bästa i hela avsnittet, för Clarys dragning till Jonathan gillar jag inte, en det är inte det värsta i avsnittet. För det priset tar nämligen Alec som gör slut med Magnus för att Magnus ska få sina krafter tillbaka och detta efter en deal med Magnus pappa. Så just nu ser det inte ljust ut för Malec med tanke på att det inte är många avsnitt kvar och dom två är den största anledningen till att jag har stått ut med denna serien så här långt…

I detta avsnittet av New Amsterdam fick vi träffa Max nya läkare och hennes gillar jag! Jag tycker att Max inte tagit sin egna behandling på allvar och hela tiden har något viktigare att göra än att ta hand om sig själv. Men denna personen var en riktig tuffing som satte honom på plats hela tiden vilket var kul att se. Jag gillade dock hans idé på hur folk skulle betala av sina sjukhusräknigar. Visst håller det inte i längden, men ibland kan det ju vara en bra idé att låta en person som inte har råd att betala sina räkningar jobba av den om kompetensen faktiskt behövs. Helen gillade jag också i detta avsnittet tror dock att det var bra att hon inte skaffade barn med sin pojkvän det är lite för tidigt för det…

Vilket jobbigt avsnitt av Roswell New Mexico,dels för att Isobels man faktiskt är en massmördare som inte heller verkar ha något samvete. Sen har vi Michaels story som på riktigt var hjärtskärande på riktigt. Hur fint var det inte när han hittade sin mamma i fängelset för att sedan behöva springa där ifrån för att hela huset skulle sprängas. Så jag förstår att Michel inte ville att Isobels man skulle dö för han vill ha svar frågan är bara hur mycket vi kan lita på dom svaren.

Pretty little Liars: The perfectionistsgör mig faktiskt väldigt förvirrad just nu. Inte på ett dåligt sätt, men jag har inte någon aning om vilken vändning denna serien kommer ta och ibland skrämmer den mig ganska också för i vissa lägen är den mörk. Men det man inte får glömma är att den hela tiden underhåller! Det visade sig ju också att Nolans syster Taylor faktiskt lever och frågan är ju vem som försökte skada syskonen. Mona var ju också helt amazing i avsnittet och hennes sätt att hantera detektiven var så bra, även Ava ska ha pluspoäng där. Dock undrar jag hur Catlin tänkte när hon går ut mitt i vägen och inte flyttar på sig när en bil typ siktar på henne!

#roswell #greysanatomy #newamsterdam #prettylittleliars #shadowhunters #tv #tvserier #seriebloggen

Gillar