Avsnittsammanfattning – Vecka 9 Del 3

Sakta men säkert så har jag betat av serierna som jag hamnat efter i och här är nu det sista inlägget från vecka 9.

Det här var ett väntat men ändå tufft avsitt av Chicago PD och ska jag vara helt ärlig så trodde jag aldrig att Kim och Adam skulle få behålla Mikela men jag blev positivt överraskad och jag tror också att det kan vara det bästa för henne. Hon har varit med om mycket och borde inte förlora sin trygga punkt. Vilket hon inte gjorde till dess att hon blev kidnappad och jag måste säga att det inte var okej att avsluta ett avsnitt på det sättet. Man mådde ju fysiskt dåligt när man insåg vad som hänt, men jag antar att det är kidnappningen som vi får följa i nästa avsnitt… Nästa fråga är om hennes farbror är skum och det är därför hon försvann nu….

Finns på Viaplay

Jag var verkligen så orolig över att Owen skulle dö i olyckan, men Grey’s Anatomy överraskade mig med ett avsnitt där alla fick överleva. Nu valde kanske Irländaren att lämna för att han inte gillade Owens hemlighet. Levi kanske inte är helt på topp heller såå ett lyckligt avsnitt kanske man inte kan säga att det var, men det hade kunnat vara mycket värre. Owens syster verkar ha fått hjälp, hennes son verkar klara sig också, så det är många oros moment som just nu har blivit stillade. Så nu ser jag istället fram emot att fortsätta med nästa avsnitt och fortsättningen.

Finns på Disney+

Väldigt spännande avsnitt av Legacies, jag gillade att dom fick med Alaric på ett hörn och dom scenerna kan ha varit mina favoriter. Sen har vi hela dramat på skolan, där vet jag inte riktigt hur jag ska ställa mig till det än, förstår mig inte på storyn om gudarna även om jag tycker att den är intressant. Hope och Lizzie var också underhållande, dock köper jag inte Hope just nu. Visst som karaktär är hon just nu mer intressant än någonsin, dock är hon för mild för att ha stängt av sin mänsklighet, det enda som verkligen tydde på det var hur hon hanterade Rebeckah, men hon är just nu lite för mild om man jämför med Stefan och alla andra som gått igenom det innan….

Finns på HBOmax

Jag är så delad till Superman & Lois, ibland tycker jag att den är bra och intressant, ibland orkar jag inte vara fokuserad. Jag gillar inte alls att Jonathan använder inhalatorn för att få styrkor. Den nya militär chefen är bara väldigt irriterande och honom gillar jag inte alls. Framför allt inte nu när superman har blivit tillfångatagen för att Militären inte får som han vill hela tiden. Jag gillade att Lois och hennes syster kom så bra överens, dock visste man ju även där att det var för bra för att vara sant… Sen har vi Lana, jag var lite orolig att hon skulle ta tillbaka sin man direkt, så jag är faktiskt väldigt glad över att hon gjorde som hon gjorde…

Finns på HBOmax

Det gör så ont att säga, men den här säsongen av Snowpiercer är inte bra. Jag har hittills inte hittat någon story som jag gillar. Dom ljuger om en bättre värld, karaktärer som jag gillat är nu helt galna och försöker döda sina vänner. Layton tycker jag nog inte är så mycket bättre heller just nu, innan stod han för något bra, nu tycker jag bara att han är jobbig. Alex är istället en karaktär som växer och blir mer intressant samtidigt som Ruth kanske är den enda vettiga från det äldre gänget.

Finns på Netflix

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 0 visningar

Gillar