Avsnittsammanfattning – Vecka 8 del 2 & Vecka 9

Förra veckan hade jag verkligen inte ork för bloggen. Har äntligen börjat gå till kontoret ett par dagar i veckan och hade dessutom fullt upp i övrigt vilket verkligen tömde all min ork för att skriva inläggen även om jag såg på serier. Så denna veckan ska jag verkligen försöka bli bättre på att skriva och publicera inläggen.

Så var Chicago MED tillbaka i full fart. Jag blev lite överraskad över att Steive kom tillbaka med ring på fingret, kändes ju inte som att hon hade det bästa äktenskapet, men men, vi får se hur länge det håller. Sen hade vi hela grejen med den äldre kvinnan som hade en Alzheimers diagnos som inte stämde, antagligen för att någon ville lura henne på pengar vilket bara gjorde mig arg. Jag gillade också twisten i hur dom byggde upp storyn kring den gravida kvinnan där alla verkade tro att det var hon som hade varit otrogen när det i själva verket var hennes man. Jag blev också så himla glad för Maggie, alla fall fram till slutet, jag hoppas bara att det inte är allvarligt, hon har gått igenom tillräckligt mycket.

Finns att se på Viaplay

Det här var ett underhållande och roligt avsnitt av Chicago Fire, framför allt på jakten efter djuret i väggen. Jag skrattade så gott när dom öppnade ventilen och såg remsan som gjorde att det lät konstigt. Sen gillar jag när Severide är lite detektiv, men jag gillar inte hur dom försöker måla upp det som en potentiell kärlekshistoria där. Jag tycker också att Violet och hennes chef är en intressant story och just där är jag just nu inte emot lite triangeldrama i alla fall.

Finns att se på Viaplay

Det här var ett riktigt spännande avsnitt av Chicago PD och jag led verkligen med Haylie med tanke på att hon rädda en serievåldtäktsman och inte hans offer, men det hade ju hon inte kunnat veta. Men jäklar vad spännande avsnittet var när dom la pusslet och sakta men säkert hittade honom var genialiskt. För det var minst sagt en genomtänkt och välorganiserad person som dom följde. För det var verkligen en person som behövde hittas, framför allt med tanke på att han har haft kontakt med familjemedlemmar och varit inne i huset.

Finns att se på Viaplay

Legacies är tillbaka efter ett litet uppehåll och den slutade ganska spännande med Lizzie som blev omvandlad till vampyr och den kom tillbaka med dunder och brak. På skolan har dom fått besök av en gud, vilket kunde låta bra, men som ändå inte var helt riskfritt. Det kan bli en spännande story att följa: Lizzie hade tagit Hopes blod när hon blev vampyr och det har gjort att hon av någon anledning inte kan döda eller skada henne. Vilket blev ganska humoristiskt i det långa loppet…. Så frågan är om dom två kommer börja komma överens igen nu, jag undrar också var Josie är, vill inte att hon ska vara borta för länge…

Finns att se på HBOmax

Om jag har förstått det hela rätt var det här säsongsavslutningen av Euphoria och jag får väl bara erkänna att jag inte varit superförtjust i den här säsongen. Det känns som att dom vill vara en så himla verklighetstrogen serie, men i min mening är detta så himla långt från en normalitet. Jag gillar dock att Rue verkar må bra och verkar ta tag i sitt liv. Sen har vi Cassie som jag tidigare tyckt synd om, det gör jag nog fortfarande, men hon är också jäkligt ego och missunnsam vilket jag inte gillar hos henne. Innan har jag sett henne som rädd och osäker men det var en annan sida va henne som man fick se nu. Sen har vi Fezco som jag tyckte så synd om, men hans bror tappade det ju verkligen, samtidigt som han gjorde allt för att rädda honom, så dom bjöd minst sagt på något extraordinärt i galenskap i det här avsnittet.

Finns att se på HBOmax

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 0 visningar

Gillar