Avsnittsammanfattning - Vecka 8

Nu har jag många serier som kommer ut varje vecka igen, vilket jag som vanligt uppskattar dock kom detta i en period där jag åter igen har nyheterna igång majoriteten av tiden jag är hemma, men ibland måste man faktiskt ta en paus från allt det tragiska i världen och hamna i en annan värld och det är ju faktiskt det som tvserier gör så himla bra....

Så var det dags för Lexis pjäs i Euphoria, jag tyckte att det var intressant att se karaktärernas liv från den kanske enda vettiga karaktärens ögon. Dock blev avsnittet kanske lite för långtråkigt för att passa mig egentligen. Dock var det väldigt härligt att faktiskt se Rue där hon genuint verkade må bra. Jag blir dock fundersam över vad som har hänt med Fezco eftersom han aldrig dök upp på pjäsen. Sen har vi Nate som också freakade ut vilket gör att man kanske blir lite orolig igen och blir osäker på vad han kan hitta på. Han gjorde dessutom slut med Cassie så det var inte så länge som dom fick vara tillsammans.

Finns att se på HBOmax

Det känns hemskt att säg för jag har verkligen älskat Snowpiercer, men just nu tycker jag att avsnitten är långtråkiga och jag har inte alls kommit in i den här säsongen. Nu har Laytons dotter föds och folk firar. Samtidigt som någon går runt och anlägger bränder, vilket känns rent ut sagt korkat när tåget är nödvändigt för att överleva, men det finns alltid dårar… Många skriver att Melanie måste komma tillbaka för att göra serien bra igen. Nu tror jag inte att hel serien hänger på en karaktär även om jag gärna vill ha henne tillbaka. Men något måste ske för att fånga tittarnas intresse igen.

Finns att se på Netflix

Det är helt klart Familjen Russel som tar över The Gilded Age med intressanta storys. Jag tycker så synd om Gladys, hennes föräldrar fick gifta sig av kärlek, men hennes mamma vill inte låta hennes dotter göra det själv är ju bara tragiskt. Samtidigt finns det en del av mig som verkligen hejar på Bertha och hennes kamp för att bli accepterad. Jag börjar nog mer och mer tveka över Marians val av kille, vet inte varför, men jag tycker att han känns för på och som att det inte är lika genuint längre. Vilket jag tyckte att det var i det första avsnittet.

Finns att se på HBOmax

Max är tillbaka i New York för att försöka rädda New Amsterdam. Jag måste säg att jag inte riktigt förstår storylinen med att Max och Helen ska flytta och vara i olika städer, jag tycker inte att det ger serien något flyt eller att man förstår vart dom försöker komma fram till. Men Jag är ändå glad att Max lyckades samla ihop gänget som fått sparken genom tiderna. Jag tycker också att man fick en lite bättre förklaring till varför chefen är som hon är, men att man ska värdera vem man har råd att ge vård till är bara fel om du frågar mig….

Finns att se på Viaplay

Superman & Lois bjöd på ett spännande avsnitt, men till att börja med vill jag bara säga att jag tycker så synd om Sarah. Det känns som att hon precis fått tillbaka sin familj och dom var lyckliga så kraschar allt. Sen har vi hela sekt grejen som börjar bli intressant, framför allt nu när Lois kollega blev drogad av henne och såg den andra sidan samt att den andra superman nu också har pratat och avslöjat att hans plan är att döda sektledaren. Just nu är serien ovanligt spännade.

Finns att se på HBOmax

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 0 visningar

Gillar