Avsnittsammanfattning – Vecka 6 del 2 & Vecka 7

Jag har satt igång ett projekt med att städa mitt förråd, samtidigt som jag försöker bli klar med renoveringen av min lägenhet. Så även om jag har på tv typ hela tiden här hemma och lyssnar på böcker i en farlig fart, så har jag haft svårt att få ro att sätta mig ner och skriva blogg inläggen. Jag har en lång lista på inlägg som ska göras, jag måste bara komma till kritan. Det är också därför detta inlägget är lite sent, jag var egentligen redo att skriva det i fredags. Jag har bara inte fått ro till det.

Just nu är jag orolig när jag ser A discovery of Witches, jag vet att det är den sista säsongen av serien och jag förväntar mig inte att alla ska överleva. Jag är bara så rädd att någon av mina favoriter kommer att stryka med. Just nu ligger ju Matthew riktigt illa till men jag hoppas verkligen att både han och Diana klarar sig. Jag har ju också blivit riktigt förtjust i Marcus efter förra säsongen och hans tjej så dom vill jag också ska klara sig. Dock irriterar jag mig på att Matthew åkte iväg utan backup, han borde ju ha förstått att det var en fälla det var ju så himla uppenbart…

Euphoria är en så brutalt tragisk serie, man kan ju verkligen inte förvänta sig att något bra kommer att hända i den här serien, en det är kanske det som krävs för att vinna så mycket priser som serien gjort. Jag tycker också så synd om Rues familj och hennes mamma som vill att hennes dotter ska få komma in på rehab, hur är det ens möjligt att någon som är så sjuk som Rue inte har en självklar plats där. Sen har vi Nate och Cassie och jag hoppas verkligen att han behandlar henne bra för hon är så skör just nu. Dock tycker jag att hennes bästa kompis är sjuk och inte någon som man faktiskt vill ha i sitt liv, men det ser nog inte hon. Jag hoppas också att Fezco blir varnad att polisen är honom på spåren.

Det är kul att få mer bakgrunds info om Alex i Snowpiercer. Jag tycker dock att det är jobbigt att Layton ljuger, det känns som att det kommer att vändas emot honom riktigt ordentligt… Jag har inte riktigt fått grepp om den här säsongen än och vet inte riktigt vad jag ska förvänta mig. Jag är också lite besviken över att Melanie bara kom tillbaka som ett spöke men något annat hade kanske varit att hoppas på för mycket. Men med tanke på att dom hittat en överlevande har jag inte gett upp hoppet än.

Jag gillar familjen Russel mer och mer i The Gilded Age! Det känns som att det är dom som kommer att äga serien. Jag älskar hur dom ”gamla” familjerna tvingas ta med dom nu och även om det inte är helt accepterade, eller dom är inte accepterade över huvudtaget än, så känns det som att det är på god väg. Mr Russel fick också så stora pluspoäng när han skickade iväg betjänten som han hittade i sin säng. Något som jag också har tänkt på är Marion, jag gillar advokaten, men jag tycker också att hon har kemi med Mr Russel den yngre…

Så har vi kommit till det absolut sista avsnittet av A Discovery of Witches. Tyvärr tycker jag att serien har tappat väldigt mycket sedan säsong 1. Jag tycker att den här säsongen har känts stressad och svår att hänga med i, som att serien är gjord för dom som läst böckerna vilket jag inte gjort än. Jag var inte heller medveten att det var det sista avsnittet när jag började se det eftersom det bara var avsnitt 7!!! Men insåg ganska fort att det var det, för dom löste problem efter problem i en farlig fart och som tur var slutade saker lyckligt. Jag älskade också hur Diana ägde avsnittet och hur hon tog över och löste upp deras egna lilla ”regering” Serien lämnade mig med en liten abstinens och jag tror att jag ska försöka mig på att läsa böckerna… Hade bara önskat att dom skulle komma ut på storytel….

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 0 visningar

Gillar