Avsnittsammanfattning – Vecka 5 del 2

Det har varit en väldigt bra serie vecka! Både bra nya serier och gamla godingar som kommer tillbaka och levererar på en jättehög nivå. Snowpiercer är en serie som man lätt man glömmer bort men som verkligen är jättebra! Jag njuter verkligen av den sista säsongen av a discovery of Witches och jag har en känsla av att the Gilded age kan bli en riktig favorit!

Kul att se mer av en person som överlevet i flera år utanför Snowpiercer, det ger ju ändå ett visst hopp om att man kan hitta mer överlevare och även kanske hitta ett ställe att leva på utanför tåget. Ruth var också avsnittets riktiga hjälte och det är för en gång skull kul att se Wilford i underläge även om han själv inte verkar vara så berörd av det. Så frågan är hur maktkampen kommer se ut nu när tågen kommer kopplas samman igen.

Finns att se på Netflix

Jag vill verkligen bara ha mer och mer av The Gilded Age. Jullian Fellows har verkligen en förmåga att bygga upp intressanta karaktärer. Det jag gillar med den här serien är klasskampen som inte bara är upstarirs/downstairs utan också nyrika som inte är välkomna bland eliten. Just nu tycker jag att nyrika familjen helt klart är den mest intressanta för att dom kommer ge upp kampen om respekt ser jag inte hända…

Finns att se på HBOmax

Jag har väldigt många sjukhusserien på min serielista och Good Sam är en av dom. Dock är den inte som vanliga sjukhusserier då den fokuserar mest på dramat mellan kollegorna och Sam och hennes pappa än olika patienter. Dock verkar det som att även Sams mamma är inblandad i något fuffens och att dom ska skydda Sam, frågan är bara från vad….

Finns att se på Viaplay

Ovanligt intressant avsnitt av Superman & Lois, jag gillar storyn med Lois och hennes syster, dock förstår jag inte varför alla runt omkring henne är så besvikna på att hon ”ljög” dom borde vara så klarsynta att dom förstår att hon försöker skydda sin syster från en sekt. Sen har vi Clark som har uppenbara problem, jag hoppas faktiskt att han tar sitt förnuft till fånga och börjar sammarbeta med regeringen igen.

Finns att se på HBOmax

Det här var nog det bästa avsnittet av A Discovery of Witches på länge. Så intressant hur olika personer går ihop för att skydda barnen. Sen går det inte att komma ifrån att jag ör orolig för Matthew nu när han ska stå tillsvars för allt i hans sirelinje både det som dom gör nu och har gjort tidigare. Det känns helt enkelt som att ett krig är påväg. Jag tycker också att det är intressant med tanken på en häxbebis och en vampyrbebis, dock blir det intressant att se hur dom ska hantera en bebis som är vampyr…

Finns att se på HBOmax

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 0 visningar

Gillar