Avsnittsammanfattning – Vecka 46 & 47

Just nu kommer det ut väldigt lite avsnitt varje vecka så det tar lite tid att samla ihop och se tillräckligt med avsnitt för att få ihop det till ett inlägg. Men dom får helt enkelt komma när dom kommer. Nu går vi mot min favorit tid på året och det kommer att få bli jultema här på bloggen.

Jag vet inte helt vilket universum jag har funnits i men jag hade helt missat att säsong 6 var Supergirl sista. Jag tycker att det är helt rätt att lägga ner serien, för det fanns inte mycket kvar att hämta i storyn. Jag har också tyckt att de senaste säsongerna har varit ganska sega. Dock måste jag säga att dom rundade av det i ett bra avsnitt och jag älskade att många favorit kom tillbaka för att avsluta serien. Så oavsett vad man har tyckt som serien den senaste tiden så uppskattar jag när man får ett bra avslut.

Jag tycker verkligen att den här säsongen av DC’s Legends of Tomorrow är så himla bra! Jag älskar också att hela teamet är samlat igen. Dock undrar jag varför några från framtiden hela tiden försökte döda legenderna och vem som ligger bakom det. Det enda som man fick reda på var att det behövdes teknik som inte skulle uppfinnas på 300 år. Dock kul att dom lyckades resa i tiden även om det inte känns som att dom hamnade helt rätt….

Jag tyckte i förra avsnittet att det var lite jobbigt att dom hade bytt ut namn i Knutby men sakta men säkert börjar de nya namnen att falla på plats. Jag tycker att det är intressant att se serien även om man vet vad som kommer att hända, för du vet ju inte exakt hur serien har byggt upp det. Sen kan jag som djupt oreligös tyckta att det är sjukt galet att dom ens an tro på det hela….

Så roligt avsnitt av DC’s Legends of Tomorrow där man dessutom fick lite mer förklaringar till allt som hänt under säsongen. Jag gillade också det faktum att dom hamnade i Tjernobyl. Såg precis en dokumentär om explosionen så har det färskt i minnet just nu. Ny lyckades dom också laga sin maskin och resa vidare i tid. Deras lilla motståndare verkar också ha kommit med på resan och det tycker jag ska bli extremt intressant att se!

Jag får vara helt ärlig och säga att jag just nu inte förstår något av det jag ser i Riverdale har läst mig till att det ska utspela sig i ett parallellt universum i en stad som heter Rivervale. Men avsnitten är super märkliga och det säger en hel del när man pratar Riverdale mått. Men det gör ju också att man inte direkt bryr sig om vad som händer med karaktärerna eller något liknande. Jag hoppas verkligen att det blir vettigare och bättre när dom kommer ut från den här världen…

F��lj mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 0 visningar

Gillar