Avsnittsammanfattning – Vecka 44 & Vecka 45

Just nu känns det som att mitt veckoschema är relativt tomt på serier. Vilket kanske är skönt med tanke på att jag precis har börjat ett nytt jobb och inte riktigt har samma ork som jag vanligtvis har. Men det är också tråkigt... men som tur är har jag mina chicago serier som alltid levererar.

Jag trodde faktiskt inte att Supergirl & co skulle få tillbaka Esme så fort som det gick för dom. Sen kan man ju faktiskt undra vad konsekvenserna kommer bli av allt som dom gjorde i det här avsnittet. Både Alex och Kara var ganska intensivs, jag förstår dom men tror inte att det här kommer gå o bestraffat. Aras laddning från solen kan bli problematisk och sen hela situationen där på bron är ju inte optimal, men tror och hoppas nu att inte någon mer kommer att dö…

Att New Amsterdam skulle spara alla läkare som är huvudkaraktärer var ju inte ens rimligt så jag var aldrig orolig. Men tycker ju synd om dom när konsekvenserna blev att så många blev av med jobbet. Helt ärligt talat så tycker jag att ett sjukhus borde ha en plan och reserver av något slag så att de ska klara en hackerattack bättre. Men nu är jag ju kanske lite svensk här för i min värld gick det dom gjorde med budgeten ut över patienter och det får det inte göra och jag tycker att det är konstigt när ett public hospital är så inne på att spara pengar när det kan gå ut över liv… Jag är definitivt inte okej med att Casey fick gå!

Jag gillar Will och Stevie jag vill se mer av som i Chicago MED. Stevie och hennes mamma har också en intressant story så jag hoppas inte att den är över redan. Dylan tappade mig lite i det här avsnittet också men i slutändan så räddade han ändå Daniels liv. Men hans ifrågasättande var både fel och olojalt. Sen har vi Vanessa, henne gillar jag faktiskt bara inte och vet inte alls om jag tror på henne när hon säger att hon slutat med drogerna….

Jag tyckte att det var jobbigt i det här avsnittet av Chicago Fire Herman och Severide inte verkade komma överens. Men det löste dom bra mot slutet av avsnittet så det kändes bra. Jag gillar också att Boden verkligen tog reda på mer om den nya löjtnanten och det visade sig att han faktiskt är en reko kille och att han och Galo börjar komma varandra närmare. Tror ändå att det här kan bli bra!

Nu är det på riktigt kris i Chicago PD! Jag trodde faktiskt inte att det skulle gå så här långt och bli så här illa. Jag förstår inte hur dom ska lösa det här. Jag förstår faktiskt inte heller varför alla är så emot Hank. Eller förstår gör jag ju men samtidigt är han så viktig för serien och jag vill inte att varken Jay, Hank eller Haley ska behöva sluta. Så jag har lite panik över det här just nu…

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 0 visningar

Gillar