Avsnittsammanfattning – Vecka 44 & Vecka 45

Jag satt precis och funderade över varför jag inte hade mer serier på mitt veckoschema och insåg precis att mina serier från CW inte riktigt har kommit igång/redan är klara. Samtidigt väntar jag på att Legacies ska komma ut på HBO Max och Grey’s Anatomy på Disocvery+ för jag vill verkligen se dom serierna på streamingtjänster.

Jag är lite kluven när det kommer till den nya chefen på New Amsterdam, det går ju inte att komma ifrån att hon är underhållande och att Max ibland är lite för naiv. För även om man älskar hur Max gör saker så inser man ju att det inte kommer fungera i verkligheten. Men det som on gjorde mot Iggy tycker jag verkligen var att gå över gränsen och det ganska långt. Jag gillade också Floyd var ärlig med sitt förhållande men att det skulle gå illa kunde nog alla räkna ut…

Marcel förtjänar verkligen mer än vad han får på Chicago MED, så jag hoppas verkligen att hans karriär inom transplantation tar fart. Wills efterforskningar blir också mer och mer intressanta. Framför allt eftersom hans ”kompanjon” verkar vara ganska skyldig, men det kan också vara så att han framställdes så med tanke på att han mådde dåligt.

Missförstå mig rätt nu, men det här avsnittet av Chicago Fire överraskade mig. Jag saknar Casey och vill ha tillbaka honom, men skådespelaren som spelar hans substitut gillar jag verkligen och jag har inte sett honom i något annat än Agents of S.H.I.E.L.D. Sen skadar det ju inte att Gallo är ganska hård mot honom för allt annat hade känts fel med tanke på ur nära han och Casey var, så länge han inte drar det för långt…

Jag tycker lite synd om Adam i det här avsnittet av Chicago PD nu förstod man från start att det var något skumt med hans vän. Men det känns som att han som ändå är jäkligt reko har mycket svin runt om sig. Tack och lov har han Kim som ändå kan plocka ner honom på jorden och samtidigt vara stöttande.

Hittills har jag verkligen gillat DC’s Legends of Tomorrow, så det verkar som att förra säsongen som var ganska värdelös var en tillfällig svacka. Hela grejen med att dom inte ska försöka sabba tidslinjen går ju minst sagt åt skogen men underhållande är det. Jag vet att jag säger det här hela tiden men jag är så överdrivet glad över Gideon och hennes mänskliga form i teamet….

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 0 visningar

Gillar