Avsnittsammanfattning – Vecka 42 del 2

Jag trodde att jag skulle ha mer tid i veckan att se på min serier, det kanske jag inte fick, men jag lyckades i alla fall se ikapp alla serier som ligger på mitt veckoschema och några filmer, men i mitt huvud hade jag kanske tänkt mig att plöja serier och kanske någon säsong av suits också.

Lite kul när gamlingarna i Chicago Fire verkligen fick gå in och äga avsnittet när de fick bli lite mer analoga för en stund. Sen går det inte att komma ifrån att jag redan saknar Casey, jag vet inte men jag tycker inte att det kändes som ett avslut för honom och jag har inte riktigt accepterat att det… Jag är inte heller så förtjust i att Kelly har någon som konstant flörtar med honom, men så har det ju alltid varit när jag tänker efter.

Ibland är kan avsnitt vara väldigt förutsägbara och det måste jag nog säga det här avsnittet av Chicago PD var. Framför allt när det kom in en ny polis på det här sättet och när han inte dök upp när Adam hade problem så var det uppenbart. Nu hade han en tragisk historia som ändå gjorde att man fick lite sympati. Jag hade kanske hoppats på ett avsnitt som fortsatte där det förra slutade men d

Max när han ska jävlas kan vara underhållande, frågan är bara vad den nya chefen säger när hon kommer tillbaka till New Amsterdam. I det här avsnittet förstod jag också varför folk har sett i Helen och Max även om jag inte är supersåld på deras relation. Det jag gillade var mognaden och hur dom är ett team. Det var också kul att se Helen försöka hjälpa till med Luna och allt vad det innebär. Älskade också Lauren i det här avsnittet och hur hon hjälpte de äldre herrarna var så charmigt.

Det känns hemskt att säga att det här var säsongens bästa avsnitt av Supergirl, framför allt med tanke på att William dog och Esmé blev kidnappad. Men det kanske var att man blev så förvånad över William och att det var spännande uppbyggt som gjorde det. Frågan är nu bara vad det är som är så speciellt med just Esmé.

Det första som jag reagerade på med det här avsnittet av Stargirl var vilken fantastisk skådespelare den lilla killen som fått tag på är! Hur han pratar rör sig och verkligen fångat elakheten på ett fantastiskt sätt… Jag tycker också att det kändes bra att Shade faktiskt inte var död och kul med att så många gamla hjältar dök upp. Frågan är ju bara varför alla trodde att dom var döda.

Jag hade läst om DC’s Legends of tomorrow 100 avsnitts jubileum och det var precis vad jag förväntat mig. Många gamla favoriter som dök upp, det var mysigt, roligt och med många minnen. Det var verkligen ett härligt avsnitt! Dock måste jag återigen påpeka att jag verkligen gillar att ha Gideon i mänsklig form jag hoppas verkligen hon får stanna så!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 0 visningar

Gillar