Avsnittsammanfattning – Vecka 41 fortsättning & vecka 42 

Nu börjar jag mer och mer hamna i fas i mina serier vilket känns väldigt skönt. För även om jag uppskattar att ha mycket att se på så vill man inte hamna för långt efter, då ökar risken att bli spoilad och ibland vill man ju också faktiskt få tid till sina marathon projekt som jag inte har hunnit ägna en tanke åt det senaste.

Det var inte ett långt avbrott för DC’s Legends of Tomorrow, det känns som att förra säsongen precis avslutades. Dock tycker jag att den började starkt och jag gillade avsnittet. Det känns som att dom snabbt kom in i ett bra tugg och den härliga skämtsamma serien som lite försvann i förra säsongen äntligen var tillbaka. Jag tyckte också att det var väldigt kul att Gideon ”fick” en kropp igen. Framför allt nu när the wave-rider är förstörd.

Finns på Netflix

Det här tycker jag var ett väldigt bra avsnitt av New Amsterdam. Det är ju väldigt kul att se hur Max våndas över sitt beslut att lämna och jag börjar nog mer och mer tro att dom kommer att stanna. Dock tyckte jag att dom fick ihop det bra med den diabetessjuka mannen som skulle börja odla grönsaker på tomten som idag står tom så att dom ska få tillgång till något annat än snabbmat. För det är ganska konstigt att det ska vara billigare att äta på en snabbmatsrestaurang än nyttig hemlagad mat…

Finns på Viaplay

Jag börjar fundera på om Chicago MED faktiskt kommer att få en till läkare eller jag hoppas det för jag blev riktigt glad när ”Donna” från Suits dök upp. Någon mer än jag som reflerkterat över att Crockett under förra säsongen kändes som en badas läkare som ingen pushade runt och nu tycker jag att han blir ganska orättvist tilltryckt nästan hela tiden. I det här avsnittet var också Daniel den stora hjälten igen när han hjälpte ett barn med svår ångest som hade fått en ADHD diagnos… Sen har vi Vanessa, visst är det bra att vara ambitiös, men att studera till läkare och att ta droger bara för att hålla sig vaken, klaffar bara inte…

Finns på Viaplay

Mitt Chicago Fire hjärta har verkligen krossats den senaste tiden. Jag vet verkligen inte vad Chicago Fire kommer vara utan Casey. Men jag håller ut och håller hoppet uppe. Det som känns bra nu är ju att Boden har hittat en anledning till att kunna flytta sitt kontor till 51… Jag tycker också att det är kul att Brett och Mouch har dragit igång sitt lilla program och de gjorde ju skillnad direkt. Cruze fick en son och jag tyckte att det var så fint att dom ska kalla honom för Otiz.

Finns på Viaplay

Hittills har det verkligen varit en bra säsong av Chicago PD, just detta kändes inte som att det blev avslutat till 100% och det var spänning på hög nivå. Jag tyckte också att Kevins story i avsnittet var mer än bra och ofta är avsnitten om gängen i Chicago intressanta. Det som gjorde detta lite extra intressant men också tragiskt var ju just det faktum att det handlade om barn som hamnat i kläm.

Finns på Viaplay

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 0 visningar

Gillar