Avsnittsammanfattning – Vecka 41 fortsättning & vecka 42

Nu är jag snart i kapp i alla mina serier, eller jag skulle nog vilja säga att jag är ikapp i alla serier där avsnitten kommer ut på streaming tjänster. Jag antar att HBO Max fortfarande har några barndomsfel och att säsong 4 av legacies kommer ut där inom kort. Jag hoppas också att Discovery+ snart får in avsnitten av grey’s anatomys nya säsong, för det är jag villig att vänta på…

Jag kan inte annat än att skratta när vi faktiskt får ett avsnitt av New Amsterdam där allt inte går Max väg. Nu löste han ju det ganska bra men att se honom så frustrerad var ju väldigt kul. Jag tycker också att det var väldigt intressant story med Laurens mamma även om jag faktiskt väldigt länge var på just Laurens sida i det hela. Jag älskade också Flyds story men måste säga att jag faktisk inte alls fastande för Helens….

Finns att se på Viaplay

Det går inte att komma ifrån att Supergirl och hennes team har problem när Lex och Nyxly jobbar tillsammans. Dock var det underhållande att se Lex så kär, men jag är bara glad att han är tillbaka för underhållande är ju precis det som Lex är. Sen är det ju hela grejen med frieriet, tyckte kanske att det gick lite för långt, men det blev bra tillslut.

Finns att se på HBO MAX

Konstigt nog gillar jag tanken på att Cindy ska vara en del Stargirl teamet, dels för att jag faktiskt tror att det är nödvändigt för att dom ska ha en chans. Jag tycker faktiskt att hon är lite underhållande vilket serien verkligen behöver. Det känns som att dom mer och mer närmar sig ett stadie där dom kommer vara redo för strid. Jag har också väntat på att Thunderbolt skulle komma tillbaka in i storyn så jag hoppas att Mike hittar honom snart…

Finns att se på HBO MAX

Jag gillar tanken på att den här säsongen av DC’s legends of Tomorrow ska utspela sig i dåtid. Jag antar i alla fall det med tanke på temat på introt. Jag är också så glad över att Gideon nu är med i mänsklig form, framför allt med tanke på att hon verkar ha med sig all kunskap sedan tidigare. Det var också intressant att Hoover dök upp som robot, för frågan är vem som skickat dit honom. Hittills gillar jag säsongen!

Finns att se på Netflix

Jag har så stor förståelse för att Stevie aggregerade som hon gjorde i det här avsnittet av Chicago MED hade det varit min mamma hade jag nog också tänjt på gränser för att hjälpa till dessutom tycker jag att dom är väldigt intressanta att följa och vill ha mer. Att jag tycker att Dean är skitjobbig är nog inte någon nyhet, men jag förstår faktiskt inte hur han kan tro att Crockett inte skulle göra allt för sin patient bara för att han vill ha transplantationsorganen….

Finns att se på Viaplay

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 0 visningar

Gillar