Avsnittsammanfattning - Vecka 4 del 2 & vecka 5

Det känns helt overkligt att man nu har en massa serier som kommer ut varje vecka! Jag vet att jag tjatar om det typ varje vecka men det är en lyx. Jag tillhör den gruppen som gillar att bingea serier men vissa serier som jag verkligen gillar uppskattar jag också att få nya avsnitt av varje vecka. Så jag uppskattar verkligen dem streaming tjänster som faktiskt släpper avsnitt i USAs takt det uppskattar jag stort!

Jag vet inte varför men Chicago MED har inte helt lyckats fånga mig denna säsongen. Kan vara för att det har varit mycket uppehåll under de 4 första avsnitten som gjort att man inte kommer in i det riktigt. Dock hade detta avsnittet en story som jag tyckte var ok och det var Crockett och Natalie som opererade den unga tjejen med cancer trotts att dom inte fick göra det. Jag har också en förhoppning att Wills story med forskningsprojektet kan bli intressant. För just nu har jag väldigt svårt för Ethan just nu, jag förstår att han är chef i en tuff period, men allt för många gånger har han agerat allvetande och inte respekterat sina kollegor.

Det blir ofta underhållande avsnitt av Chicago Fire när Mouch är i focus. Jag gillar faktiskt också att Brett har träffat en ny. Inte för att jag vill ha dom ihop, men det kan göra Casey blir lite avundsjuk och det kan behövas. Brett ska inte behöva svansa efter honom hela tiden. Sen har vi Severide, varför kan han inte berätta för Stella varför han agerar som han gör? Så tycker faktiskt att hon gjorde helt rätt att åka till Brett, älskar dom två tillsammans, men det betyder inte att han kan behandla henne hur som helst…

Föra avsnittet av Chicago PD slutade ju med att Jay och Hailey fick ihop det. Dock så börjar ju dom få lite problem direkt vilket jag inte alls gillar. Dock tycker jag att det var ett bra avsnitt och jag gillade att dom inte tog några genvägar så som dom brukar. Jag hoppas att Hank och den nya chefen faktiskt kan bli ett bra team om dom lyckas bygga upp lite tillit till varandra.

Det verkade som att alla som dött i Legacies som den där narkomanen tagit tillbaka till livet egentligen inte lever eller har jag missuppfattat något? Såg avsnittet en sen kväll så kanske var lite trött när jag kollade på det. Så det visade sig i alla fall att Rafael inte helt gick och rädda och hamnade i fängelsevärlden. Det ger oss dock hopp om att han kan komma tillbaka för det finns så många i TVD världen som lyckats med större saker än så. Jag känner att något snart behöver hända i serien, jag gillar alla karaktärer men jag har faktiskt inte någon som jag älskar som tar över och driver saker framåt. Jag har alltid trott att det skulle vara Hope som skulle göra det, men under förra säsongen var Lizzie helt klart min favorit så hoppas att hon får mer plats i denna säsongen också. Sen vill jag gärna ha tillbaka Sebastian också….

Nu känns det som att dom har avslutat förra säsongen i Charmed och jag hoppas att dom kan börja om på en ny kula. Med att alla häxor och demoner nu är hotade och dom nu ska rädda magin. Självklart är det tråkigt att Julian dog men ska jag vara helt ärlig så gjorde det mig inte så mycket. Jag hade tyckt att det var mycket värre om det hade varit Harry. Jag ser i alla fall nu fram emot att serien ska starta om lite på en ny kula. Något som Corona verkligen har bevisat är vikten av att säsonger verkligen får slutföras för storytellingens skull.

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer