Avsnittsammanfattning – Vecka 4 Del 2 & Vecka 5

Just nu är de flesta serierna på mitt veckoschema ganska bra. Jag har i Januari också hittat två nysa serier som jag också gillar vilket förgyller vardagen lite… Samtidigt som man har gamla klassiker som alltid levererar.

Jag anade att det bara var en tidsfråga innan Max skulle vara tillbaka på New Amsterdam framför allt med tanke på att aldrig riktigt hittade ett riktigt jobb i London. Men jag tror kanske att Helen var lite naiv när hon sa att Max skulle stanna och lösa problem på New Amsterdam. Han är dock inte anställd där längre och den nya chefen har ju inte några problem att sparka folk till höger och vänster med tanke på att både Iggy och Lauren fick sparken. Undrar dock hur Floyd tänkte och mår när han vet att han är anledningen till att hans vänner fått sparken.

Finns på Viaplay

Superman & Lois är en serie som jag har tyckt varit lite svår definierad från start och jag har svårt att se vilken riktning som dom har tänkt att ta serien. Det är såklart på gott och ont för man blir överraskad och man vet aldrig vad som ska hända. Men det gör det också svårt att knyta an till serien. Just nu handlar mycket om problemen som Clark har som gör att han tappar kontrollen och framför allt med tanke på att den fanns en elak variant av honom i grottan. Men ska jag vara ärlig så är det en story som jag inte är helt såld på än.

Finns på HBOmax

Vi fick ett intensivt avsnitt av A Discovery of Witches där tvillingarna nu föddes. Samtidigt som vi också fick dåliga nyheter angående botemedlet för bloodrage. Nu behöver dom ju inte ge upp än och säga att allt är kört jag hoppas fortfarande att dom kommer hitta ett botemedel. Men det var också väldigt läskigt det som hände gubben som hade tagit en av sidorna ur boken. Det bevisar att som inte är så trygga som dom kanske trodde. Peter knox börjar också gå mig på nerverna, eller egentligen har han nog gjort det hela tiden.

Finns på HBOmax

Kul avsnitt av DC’s Legends of Tomorrow intressant med att dom träffade massa andra timetravelers som försökte hindra första världskriget. Också en intressant sak med att Ecobard där.. Jag tycker också att det var lite oklart att tyda med honom och se om han är en ny person eller samma gamla galning som vi är vana vid. Så frågan är om vi kommer få se mer av honom eller inte...

Finns på Netflix

Jag blev lite chockad över att killarna i förra veckans avsnitt av Euphoria var Cal det hade jag inte räknat med, framför allt med tanke på vilket svin han är numera. Rue och hennes droger orkar jag faktiskt inte med längre. Jag hoppas faktiskt att Jules lämnar henne med tanke på hur hon beter sig. Sen har vi Cassie också är riktigt väck just nu jag gillar ju egentligen henne och Nate, men jag tror att den tjejen behöver vara singel och lära sig älska sig själv…

Finns på HBOmax

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 0 visningar

Gillar