Avsnittsammanfattning – Vecka 36 Del 2 & Vecka 37

Som jag skrev förra veckan är mitt problem inte just nu att jag inte ser på serier utan snarare att jag inte riktigt får ro i kroppen och inspiration att faktiskt skriva inläggen. Men när det väl är gjort kommer jag att ha ett stort lager av inlägg!

Supergirl ger sig in i politiken och jag måste säga att det är väldigt många saker med Supergirl som faktiskt är helt ointressanta, jag börjar tro att DC Comics serierna har gjort sitt nu precis som alla vampyrserier hade sin storhetstid för typ 10 år sedan. Det är faktiskt svårt att hitta något intressant men i så fall är det kanske Nia och hennes träning med sin mamma men jag har svårt att se det leda vidare till något kul.

Finns att se på HBO

Jag hade nästan glömt bort att Josie var en del av Riverdale och jag gillar verkligen ett avsnitt som fokuserar på henne. Det var kul att se hur hon har det och detta kändes nästan som en pilot på en ny serie men har inte kollat upp om det är något på G. Annars hade detta kunnat vara något som Riverdale i min värld hade kunnat få fokusera lite extra på för det här var ett ovanligt intressant avsnitt av Riverdale.

Finns att se på Netflix

Varje vecka öser jag beröm över hur bra Roswell New Mexico är och det tänker jag fortsätta med! Jag älskade hur man fick följa med i Marias minne och lära sig mer om det förflutna och vad som hänt. Hur dom samarbetade och arbetade för att får bort henne från Jones kontroll var också! Men det bästa av allt var utan tvekan Alex och Michael som ÄNTLIGEN verkar bli tillsammans igen!

Finns att se på HBO

Så var det dags för säsongsavslutning av DC’s Legends of Tomorrow och det var ett riktigt bra avsnitt, eller i alla fall en bra avrundning på en ganska kass säsong om jag ska vara ärlig. Sarah och Ava gifte sig. Varken Mick eller Constantin dog även om dom båda ska lämna serien. Nu är det bara Sarah kvar av originalen, det gör mig inte så mycket för jag gillar alla även om jag såklart kommer sakna vissa karaktärer. Dock tycker jag nog med facit i hand att Constantin fick för mycket dålig uppmärksamhet i den här säsongen.

Finns att se på Netflix

Min mysserie nummer 1 Chesapeake Shore har levererat ett avsnitt som verkligen uppskattades. Jag har ju varit orolig för vad Connor ska hitta på men han löste ju detta galant och räddade sin pappa, så jag är imponerad. Jag var orolig för att Jess skulle röra till det och få igång något jobbigt drama men David räddade upp det fort. Sen harr Abby och hennes nya ”chef” jag tror att detta kan bli kul…

Finns att se på Netflix

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer